Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy éltétek és vészeltétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éltétek és vészeltétek át? Ilyen helyzetben mit tennétek?

Figyelt kérdés

Vol 1 éves párkapcsolatom ami junius végén vége lett. Nos én ez miadt az ember miadt feladtam az akkori életemet elhagytam a várost ahol felnőttem munkámat és gyerekemmel hozzá költöztem.

Elkövettem egy rohadt nagy hibát biztam és hittem valakinek azért h a gyerekemnek jó legyen.

Itt ragadt ő is én meg nem raktam ki az utcára mert biztam benne h hajlandó össze szedni magát meg h a gyerek ne érezze a hiányát. Mindig csak igért én meg csak időt kértem a második most már volt páromtól. És a második párom állitolag ezért szakitott velem. Viszont az elsőt már márciusban elküldtem h akkor menjen vissza pestre azt ha össze szedte magát lesz pénze és tudja hova vinni a gyereket akkor bármikor láthatja ugyan is itt nem lehet a gyerekkel. Viszont a vonat ut 4órás. És én nem fogom finaszírozni az utikölcségét. Ha fontos neki a gyerek megoldja. Azota sincs munkáj telon tartjuk a kapcsolatot de csak a gyerek miadt. És most elveszítettem valakit állitolag ez miadt akit szeretek a mainapig és még mindig együtt lakunk és rohadtul szenvedek. De a kérdés vajon x honap elteltével tényleg ez miadt dob.Vagy ez csak egy ürügy. És kijelentettem h egyikőtünknek sincs senkije h azért dobott volna meg ilyenek. Viszont nekem sajnos nincs hova mennem. Fiam beteg enyhén autista szoval max alkalmi munkákat tudok válalni.Akivel együtt élek ápolónő 12órázik viszont ezek ellenére is egy kasszán vagyunk.Amint meg kapom a csaladit szolok neki oda is adom.Ha valakinek kell valami megbeszeljük. Viszont én így nem tudom mitévő legyek. Beszéltem vele kedveskedek segítek amiben ah tudok. De hiába. Átőlelem nem őlel vissza. Szoval ezek vannak.Nincs senki akire számithatnék legalább csak beszélgetni lelkizni valakivel.

2020. aug. 28. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
A fiút add otthonba, és keress egy melót, lehetőleg olyat, ahol van munkásszálló!
2020. aug. 28. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát most nem azért, de ezt előbb is atgondolhattad volna. H tudtál egy év után eldobni mindent és gyerekkel együtt odakoltozni? Miért nem mert ő hozzátok? Neki mégis csak könnyebb lett volna.
2020. aug. 28. 15:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Én a szüleimmel laktam.Meg ugye albérlet se egy olcsó. Így mondtam h akkor jövök én ne hagya ott a munkáját meg a lakását.Magamra maradtam minden szempontból. Előző nem dolgozott ha igen x honap után kicsapták. Én dolgoztam akkor a szüleimtől kaptam a fejmosást h a gyerekkel nincs el stb.

Most meg akiért feladtam mindent egyszer csak dob. Aminek nem tudom a kronkét okát.Egyszer ez miadt máskor az miadt h neki szar akkor ne nekem ne legyen szar az életem.

Nem értek semmit :( Azt se h miért kell ennyire vezekelnem miért kapom ezeket. Én se vagyok tökéletes ő sem de én sose büntettem őt semmi miadt.

2020. aug. 28. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk az is érdekes h ez már a második kattant pasas. Lehet van vmi oka h ezeket vonzod.
2020. aug. 28. 19:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Pasi volt az első.

Most nő a második.

Annyira szép volt minden nem értem h miért baszodott minden így el. A legrosszabb h itt van az akibe fulig szerelmes vagy de ennyi. Hozzá érhetek de viszonzást nem remélhetek.

2020. aug. 28. 20:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!