Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom folyton szakít velem, majd ha komolyan veszem, könyörög, hogy csináljuk vissza, tegnapelőtt meg ezt csinálta?
Figyelt kérdés
Másik városban vagyok jelenleg pár napot, így csak messengeren tudunk érintkezni. Egész napjának minden percét megosztotta, ahogy szoktuk, legnagyobb idill, megértés közepette, így szeret meg úgy, szívecskék oda vissza stb. Átküldött mindenféle videókat, azon elröhögcséltünk, stb, majd küldött egy valamilyen állatos cuki akármit, amiről sütött, hogy AI generált. Ezt megjegyeztem neki, erre felrobbant, hogy akár pofon is üthettem volna, az se fájt volna neki ennyire, merthogy csak kedveskedésből küldte én meg képes voltam ezt mondani rá stb. Elhordott minden utolsó bántalmazó szemét k...nak, majd közölte, hogy vége mindennek, letiltott, és azóta sem lehet elérni. Pár hete is volt egy hasonló, akkor kifejtette, hogy nélkülem nincs értelme az életének, soha nem lesz ilyen mint én és nem is kell neki mostmár más többet, ha velem nem működik, és végtelen üresség lesz mostantól az életében, amelynek a vége akár öngyilkosság is lehet, de neki muszáj velem szakítania, mert érzelmileg bántalmazom és miattam lett ízületi beteg is. Már többször próbáltam kiszedni belőle, mit ért érzelmi bántalmazás alatt, erre csak homályos, nehezen értelmezhető válaszokat ad, pl "nem figyelek rá", hátat fordítok a kéréseinek. Ha mondom, hogy erre hozzon fel konkrét példákat, mert nem tudom értelmezni, akkor olyanokat hoz fel, hogy le van halkítva az értesítés a közös messengerünkben szerinte (nincs, nem tudom, honnan szedte) vagy rossz helyen állok meg mindig előtte az ajtóban, amikor ki akarja nyitni a kulccsal, meg valami rejtélyes szögben szoktam felemelni a könyököm, ha mellette ülök a kocsiban és ettől ő mindig retteg. Ha mondom neki, hogy továbbra sem értem, hogy ezzel én hogy bántalmazom őt, akkor robban fel igazán. 3. éve vagyunk együtt, az elején is ilyen volt, de próbáltam elfogadással és megértéssel kezelni. Én nagyon szeretném befejezni ezt a kapcsolatot, de a múltkori öngyilkosság emlegetés visszatart.jan. 24. 14:07
1/13 anonim válasza:
"Én nagyon szeretném befejezni ezt a kapcsolatot, de a múltkori öngyilkosság emlegetés visszatart."
Jelentsd fel a rendőrségen.
2/13 A kérdező kommentje:
Ezért senkit sem lehet feljelenteni, mert nem bűncselekmény.
jan. 24. 14:12
3/13 anonim válasza:
Tiltsd le mindenünne és felrjtsd el. Ez egy súlyos pszichopata.
4/13 anonim válasza:
Írd meg egy rokonának vagy ismerősének, hogy erre utaló megjegyzéseket tesz (amúgy csak zsarol), figyeljen rá, aztán tiltsd le és éld az életed. Nem tartozol neki, neked is csak egy életed van.
5/13 anonim válasza:
2: Jelezd szüleinek, barátainak, hogy öngyilkos akar lenni, figyeljenek oda rá, innentől több feleloseged nincs.
Nagy valószínűséggel nem akar öngyilkos lenni, csak téged zsarol, mert tudja ezzel eléri amit akar.
6/13 A kérdező kommentje:
Igen, a tiltsam le mindenhol a legkézenfekvőbb megoldás, de nem tűnik úgy, mint aki stabil lelkiállapotban van, és nem szeretném, ha kárt tenne magában akár közvetetten is amiatt, mert vége. Nem zsarol közvetlenül öngyilkossággal, de az önygilkosság gondolata megjelent a fejében és ez aggasztó.
jan. 24. 15:04
7/13 anonim válasza:
Aki valóban öngyilkos akar lenni, az nem reklámozza, azon észre se veszed, sőt. Előtte fél órával még együtt nevetsz vele, aztán hazamegy és végez magával. Aki meg fenyegetőzik vele, mint ez az ember, annak soha nem lesz akkora bátorsága, hogy meg is tegye. De ha mégis, az se a te dolgod. Felnőtt ember, nem vagy felelős az ő tetteiért. Kezeltesse magát.
8/13 anonim válasza:
6: Hogyha számodra az a logikus döntés, hogy élete végéig vele maradsz nehogy öngyilkos legyen, szíved joga, viszont akkor értelmetlen a kérdés.
9/13 anonim válasza:
Tipik bantalmazo kapcsolat. Tilsd le mondenhol.
Az ilyenek tipikus lelki zsarolasa az ongyilkossaggal fenyegetes. De megse teszik meg ,mer ez a szemelyiseg komplett kollekciot tart a hatterbe akit elohuz szakitas utan v barmikor amikor olyanja van. 😂
Nd aggodj nem fogja megolni magat. Ez csak a lelki zsarolas eszkoztara. 😂
10/13 anonim válasza:
Volt egy ilyen csajom, nekem ez annyira bejött, mindig lehetett vele küzdeni, és sosem volt unalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!