Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meddig lehet még reménykedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet még reménykedni, hogy írni fog, meggondolja magàt?

Figyelt kérdés

4 napja szakított velem a párom. Úgy tűnt, hogy hirtelen felindulásból tette, de voltak problèmáink, már pár hónapja, amikről próbàltam vele beszélni, de ő szinte egyàltalàn nem volt erre nyitott. Nem indokolta meg különösebben, úgy éreztem, hogy inkább csak kifogásokat keres. Én csak nem akarom elkövetni azt a hibát, amit az előző kapcsolataimnàl, hogy sajnos hónapokig reménykedtem, hogy a másik fél keresni fog (ott is ők szakítottak velem).

Előre is köszi!

ma 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne reménykedj. Van még rengeteg ember, akivel kijöhetsz sokkal jobban.
ma 18:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Fene se üpne várna reménykedne. Ha kérdésem van, megkérdezem,ha akarok vmit, megteszem, intézem.

Nem élnék soha ilyen tétlen üresjáratokban, hogy lesek bambán, hogy most mi lesz?

ma 18:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Semeddig, örülj, hogy igy jártál, ami részben öröm, mert megszabadultál egy tehertől, amiben se te se ő nem volt már boldog. Ami együtt tartott a megszokás erre pedig családod alapitani, elég ingatag alap. Örülj, örülj és századszor is örölj ennek, hogy egy kapcsolati éretlentöl megszabadultál, sokkal éretebb vagy mint ő, igy megszabadultál egy tehertől, ne kivánd vissza, most úgy látod, hogy a világ dölt össze, rendben gyászold meg éld át menj bele, sirasd, de tudd, hogy utána pezsgőt fogsz bontani, és végigtáncolod az utcát, hogy végre elment.

Majd, mikor megvolt a gyász, és feldolgoztad, kezdj el magadat felépiteni és beleállni az erődbe, és ideje törlésbe tenni azokat a hiedelmeidet, hogy nem akarom elkövetni azt a hibát kezdetű mondatokat, mert ezek gyilkolják az életed, és ilyen emberek érkeznek az életedbe, ajánlom figyelmedbe törölni a fejedből ezt a programot, szép napot!

ma 18:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Kedves vagy, hogy ezt írtad, köszönöm.
ma 18:47
 5/11 kis kolbász ***** válasza:
60%
Bármeddig, hiszen a remény hal meg utoljára. 🤕
ma 19:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A remènyt nem lehet olyan könnyen,ès nem is kell elengedni,viszont azt tudatosítsd magadban,hogy felè hiába is táplálod most már...
ma 19:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Most tudom hogy klisén fog hangzani, de ne mástól várd a boldogságot. Tudom nem errefelé irányult a kérdés, de ha te magad nem szeretsz az életedben élni, mármint ezt onnan gondolom, amit írsz. Akkor más sem fog veled szeretni élni. Amúgy meg mikor azt hittem, na ennyi volt, ennél jobb nem lesz, nem leszek többet szerelmes, hát mindig jött jobb. Olyan pasit keress, aki oda meg vissza van érted. Ezeket meg hagyd, minek jöjjön vissza? Semmi értelme. Ne a férfi legyen a legnagyobb boldogság! Az benned van.
ma 20:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Aki szakított, az csak menjen.

Újra megtenné, esetleg 20év múlva, 2 gyerek után.

Vagy te szakítanál, mert már pár hónapja voltak nálatok problémák.

ma 20:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :)
ma 20:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő szakított én egy percet se várnék a helyedben.

Úgyis jön, ha akar. Ha meg nem... akkor azt is tudjuk mit jelent. Volt akik után mentem, nem kellett volna:)

ma 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!