Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet még reménykedni, hogy írni fog, meggondolja magàt?
4 napja szakított velem a párom. Úgy tűnt, hogy hirtelen felindulásból tette, de voltak problèmáink, már pár hónapja, amikről próbàltam vele beszélni, de ő szinte egyàltalàn nem volt erre nyitott. Nem indokolta meg különösebben, úgy éreztem, hogy inkább csak kifogásokat keres. Én csak nem akarom elkövetni azt a hibát, amit az előző kapcsolataimnàl, hogy sajnos hónapokig reménykedtem, hogy a másik fél keresni fog (ott is ők szakítottak velem).
Előre is köszi!
11
Szakíthat úgy is, hogy szeret. Csak mondjuk nem látja a közös jövőt együtt, vagy nagyon különböztök egymástól, ilyesmi.
Szeresd meg magad, amennyire csak tudod, mert ameddig sovárogni fogsz és koldulni a szeretetert, mindig csak függésben és kotodesben leszel. Ne függj, és ne kötödj!
Ezek sémák, minták amit hordozok, átvetted.
önfejlesztes, kezd el, megfog térülni, és elfog maradni töled a sok sérült.
Köszi a válaszokat.
13-as írhatok neked privát üzenetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!