Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exnek szabad írni, hogy hogy sikerült a mestervizsgája?
Figyelt kérdés
Nem volt csúnya szakítás, csak kihűlt a kapcsolat, de szépen váltunk el.
Tudom, hogy holnap lesz a mestervizsgája, és érdekel, hogy hogy fog sikerülni neki, szerintetek ciki lenne írni neki egy SMS-t, amiben rákérdezek, hogy hogy sikerült neki?
2022. jan. 6. 12:43
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem. Max nem válaszol.
2/11 anonim válasza:
Én max illedelembol írnék csak mert amugy nem érdekelne semmilyen ex semmilyen vizsgája, de nem akarnek bunko lenni hogy le se ejtem
4/11 anonim válasza:
Persze hogy szabad, miért ne lenne az? Legrosszabb esetben nem válaszol, vagy bunkón válaszol. Nem tiltja semmi.
Néha (2-3 évente :D ) én is dumálok az exemmel hogy mi újság.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Nem történt semmi köztetek, egyszerűen nem illettetek össze. Előfordul, nem is jó egy nem működő kapcsolatban lenni, attól még lehettek jóban.
Írj rá nyugodtan.
6/11 A kérdező kommentje:
Csak mert ő is megkérdezte a múltkor amikor eltört a lábam, hogy hogy vagyok, ezért gondoltam, hogy visszakérdezek.
2022. jan. 6. 13:12
8/11 anonim válasza:
Ne pontozz, hanem ha nem tetszik a véleményem, akkor írj neki. Vagy akár gyere össze vele újra. Nekem mind1. Exszel nem jó kapcsolatot fenntartani, tapasztalat. De persze csinálj amit akarsz. Szabadnak szabad, semmi nem tiltja.
9/11 anonim válasza:
Miért ne lenne jó, csak azért mert neked nem sikerült?
Nekem meg sikerül, tizenpár éve jól működik.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam senkinek a válaszát.
2022. jan. 6. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!