Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem szép szakítás után ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szép szakítás után ha a másik fél keres, mi a legjobb reakció? Közönyösség, elkezdeni jópofizni, veszekedni, vissza se írni?

Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 10:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért keres? Visszakéri a kedvenc pólóját, vagy csak úgy dumálgatni akar? Mert nem mindegy.
2021. jan. 5. 10:42
 2/21 A kérdező kommentje:
Már mindent visszaadtunk egymásnak. Dumálgatni, hogy vagyok, ilyenek
2021. jan. 5. 10:45
 3/21 anonim ***** válasza:
91%

Leginkább nem erőltetni ezt a trécselészést. Nincs már közötök egymáshoz, mindenkinek jobb és könnyebb ha elkezdi élni az életét. Akármennyire is fáj..hosszútávon nem fogtok szóba állni egymással. Legalábbis szerintem ez a normális. Ahol később is beszélnek, találkoznak ott szerintem gond van. Megnehezítik egy következő kapcsolat kialakulását, hiszen ki akar olyannal lenni az exével beszélget meg találkozgat.

Próbáld leépíteni.

2021. jan. 5. 10:53
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
hiszen ki akar olyannal lenni, aki az exével beszélget meg találkozgat.*
2021. jan. 5. 10:53
 5/21 anonim ***** válasza:
Elmúltak az okok és nem is jönnek elő, amik miatt csúnyán szakítottatok? Melyik fél keres a másikat: aki szakított, vagy akit elhagytak?
2021. jan. 5. 10:58
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt kell tenni amit érzel. Feleslegesnek tartom a játszmázásokat.
2021. jan. 5. 11:04
 7/21 anonim ***** válasza:
53%

Volt néhány nem szép szakításom, de az mind olyan is volt, hogy nem merészeltek utána keresni az exeim. Még ha véletlenül találkoztunk is, akkor is inkább lehajtott fejjel, nagy ívben kikerülve, egy szó nélkül elmentek mellettem, vagy ha tudták, hogy valahol ott vagyok, ahova ők is mennének, nem jöttek inkább oda.

Pontosan tudják, hogy milyen vagyok.

Ha valaki normális és tisztességes velem, akkor cserébe én is az vagyok, és tűzön-vizen át számíthat rám.

De azt is tudják, hogy ha valaki elárul vagy kib-szik velem, akkor nem felejtek, és nem türtőztetem magam udvariasságból. Se 5, se 10, se 20 év múlva.

2021. jan. 5. 11:08
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűbb, ha nem beszéltek.

Engem is keresett az exem, mi is csúnyán szakítottunk.

Konkrétan azért, mert rájöttem, hogy ismerkedik.

Össze is jöttek, közben meg rólam érdeklődött..

Letiltottam, egyikőnknek sincs szüksége erre.

Ő foglalkozzon az új szerelmével, engem meg hagyjon gyászolni és továáblépni.

2021. jan. 5. 11:09
 9/21 A kérdező kommentje:
Vissza akarna jönni, pedig olyan durva dolgokat vágott a fejemhez szakitáskor hogy köpni-nyelni nem tudtam
2021. jan. 5. 11:50
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Gondolod, hogy a jövőben ugyanezt nem teszi meg? Megéri kockáztatni? Meg tudsz bocsátani a szavaiért?

Ha mindháromra "igen" is a válasz, én nem kockáztatnék.

2021. jan. 5. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!