Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szép szakítás után ha a másik fél keres, mi a legjobb reakció? Közönyösség, elkezdeni jópofizni, veszekedni, vissza se írni?
Leginkább nem erőltetni ezt a trécselészést. Nincs már közötök egymáshoz, mindenkinek jobb és könnyebb ha elkezdi élni az életét. Akármennyire is fáj..hosszútávon nem fogtok szóba állni egymással. Legalábbis szerintem ez a normális. Ahol később is beszélnek, találkoznak ott szerintem gond van. Megnehezítik egy következő kapcsolat kialakulását, hiszen ki akar olyannal lenni az exével beszélget meg találkozgat.
Próbáld leépíteni.
Volt néhány nem szép szakításom, de az mind olyan is volt, hogy nem merészeltek utána keresni az exeim. Még ha véletlenül találkoztunk is, akkor is inkább lehajtott fejjel, nagy ívben kikerülve, egy szó nélkül elmentek mellettem, vagy ha tudták, hogy valahol ott vagyok, ahova ők is mennének, nem jöttek inkább oda.
Pontosan tudják, hogy milyen vagyok.
Ha valaki normális és tisztességes velem, akkor cserébe én is az vagyok, és tűzön-vizen át számíthat rám.
De azt is tudják, hogy ha valaki elárul vagy kib-szik velem, akkor nem felejtek, és nem türtőztetem magam udvariasságból. Se 5, se 10, se 20 év múlva.
Egyszerűbb, ha nem beszéltek.
Engem is keresett az exem, mi is csúnyán szakítottunk.
Konkrétan azért, mert rájöttem, hogy ismerkedik.
Össze is jöttek, közben meg rólam érdeklődött..
Letiltottam, egyikőnknek sincs szüksége erre.
Ő foglalkozzon az új szerelmével, engem meg hagyjon gyászolni és továáblépni.
Gondolod, hogy a jövőben ugyanezt nem teszi meg? Megéri kockáztatni? Meg tudsz bocsátani a szavaiért?
Ha mindháromra "igen" is a válasz, én nem kockáztatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!