Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után gáz ha még írok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után gáz ha még írok egy beolvasó üzenetet az exemnek? vagy ne égessem magam? csak úgy kikívánkozik, hogy hülyének nézett eddig

Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 17:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Attól függ mikor szakítottatok és miért.
2021. jan. 3. 17:41
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Elő szoktak fordulni az ilyen üzenetek. Nincs vele különösebb baj, ha kikivánkozik belőled. De aztán hagyd. :)
2021. jan. 3. 17:50
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Eléggé helyzetfüggő. De így a körülmények ismerete nélkül szerintem méltóságteljesebb nem pazarolni rá további karaktereket.
2021. jan. 3. 17:51
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
ha kikívánkozik mondd, mert úgy fogod feldolgozni, nem úgy ha magadban tartod;)
2021. jan. 3. 18:01
 5/13 anonim ***** válasza:
34%
Ez téged minősít. Én nem tenném.
2021. jan. 3. 18:11
 6/13 A kérdező kommentje:
nem, nem teszem meg. Nagyon kikívánkozik belőle, de tényleg csak magamat égetném.
2021. jan. 3. 18:25
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
csak simán írj egy naplót, abban mindennap szidhatod,, amíg meg nem unod. kb egy hónap múlva már kiírsz magadból mindent és jobban is leszel. nem kell elküldeni neki.
2021. jan. 3. 18:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen, ez jobb ötlet. Az ő egóját fényezem vele, ha még ezek után keresem. Nem teszek neki ezzel szívességet.
2021. jan. 3. 18:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem gáz, főleg, ha tudod, hogy fájna neki.
2021. jan. 3. 18:42
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
Az tényleg használ, ha leírod, úgy mintha neki írnád, de nem küldöd el. Nekem többször segített, kicsit később elolvastam, hideg fejjel, és örültem, hogy nem küldtem el:D de meg is könnyebbütem, mert kiadtam magamból a dolgot.
2021. jan. 3. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!