Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy megbántátok a szakítást?
Nagyon sokáig nem tudtam szakítani. Mindent elnéztem neki, csak nehogy elveszítsem.
Csak azért szakítottam vele, mert kezdett kifelé kacsintgatni.
Hogy megbántam-e? Ezt így nem mondanám...
De minden egyes este eszembe jut, hogy vajon lépett volna a másik irányába, vagy még mindig itt lenne mellettem? Vajon mit rontottam és rontottunk el?
Mit meg nem adnék azért, hogy ez csak egy álom legyen, felébredjek és itt legyen mellettem. De nem lesz így.
A szívem bánja, az eszem meg tudja, hogy jól döntöttem. :(
volt...
Az exem elvállalt egy külföldi munkát, ezt egy romantikus vacsora közben mondta el és arra biztatott hogy menjek vele. Mai napig szeretem, de el kellett hagyjam. 2 évről lett volna szó, azóta sem költözött vissza, szóval tudom hogy jó döntést hoztam. Én nem hagytam el a szeretteimet, neki csak 1 rokona volt, azzal sem volt túl jó viszonyban, így megértettem hogy menni akar.
42F
Szerettem, de eszem ágában sem volt vele tovább együtt élni,
mert annyira lehúzott. Amikor elgyengültem volna, az amúgy
szép emlékektől, gyorsan elővettem azokat a tulajdonságait,
melyek ellehetetlenítették a normális együttélést, megalázók
voltak, teljesen fölösleges és indokolatlan feszültségeket
generáltak. Nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!