Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem szép szakítás után ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szép szakítás után ha a másik fél keres, mi a legjobb reakció? Közönyösség, elkezdeni jópofizni, veszekedni, vissza se írni?

Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 10:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Egyértelműen nem a válasz, akármit is mond vagy tesz. Fáj, de nekem ez már nem jelent semmit
2021. jan. 5. 11:57
 12/21 anonim válasza:
100%
Ha ő bántott meg, ezek után nincs miről beszélnetek. Nem is értem, min hezitálsz ezek után. Ha nem akarsz tőle semmit, mert már nem tudnál benne megbízni, visszairni sincs értelme. Igen, vannak olyan emberek, akikkel szakítás után is lehetséges a barátság, de ott nincs csúnya elválás.
2021. jan. 5. 12:01
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
elso korben megirnam neki, hogy vegeztem vele es nincs dolgunk egymassal, hagyjon beken. ha nem erti meg, le kell tiltani es kesz, tobb idot nem eri meg pazarolni az ilyenre.
2021. jan. 5. 12:26
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. jobb minden kommunikációt befejezni
2021. jan. 5. 12:37
 15/21 anonim ***** válasza:
90%
Én nem írnék vissza, aztán annyi. Így szoktam.
2021. jan. 5. 13:12
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért akar visszamenni, mert nem alakult jól a másik kapcsolat.
2021. jan. 5. 16:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is mindig ezzel próbálkoztak, hogy dumálgatni akar csak, meg hogy vagyok stb. Aztán csak kiderült hamar, hogy kúszna vissza. Persze arról elfeledkezett mind, hogy előtte féreg mód viselkedett. Szard le magasról, nem változik, vissza se írnék.
2021. jan. 5. 18:32
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A nem-kommunikálás nem megoldás, csak a probléma megkerülése. Mindenekelőtt tisztában kell lenned saját magaddal, vagyis hogy mit érzel iránta, mit akarsz tőle. Amíg ez nem tiszta, minden "csináld ezt, csináld azt" jótanács kerülendő). De ha ez megvan, tudni fogod mit tégy.
2021. jan. 8. 23:34
 19/21 anonim ***** válasza:
szakítás után meg kell húzni azt a bizonyos vonalat, és nem visszatekintgetni mögé. ahogy szokták mondani - csak durvábban - hogy a másodjára felmelegített hímivarsejt nem az igazi; büdös is, hígabb az állaga, és szaporításra képtelen.
2021. jan. 10. 12:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Csak az a kérdés, te magad kapcsolatban akarsz-e vele maradni. Ha nem, egyértelműen meg kell mondani neki (de persze azért udvariasan), hogy ne keressen többet.
2021. jan. 10. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!