Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két év után szeretnék írni egy sms-t az exemnek. Csak nem tudom mit is írhatnék? Szeretném felvenni vele a kapcsolatot.
Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 21:07
1/28 A kérdező kommentje:
Ő szakított velem, mert úgy érezte már nincsenek közös témáink. De az egyik társkeresőn felbukkant, és elkezdett hiányozni.
2021. máj. 6. 21:10
4/28 A kérdező kommentje:
A mizújs, csak eszembe jutottál gondolom nem a legjobb.:/
2021. máj. 6. 21:36
5/28 anonim válasza:
szerintem a direktebb utalás jobb
6/28 anonim válasza:
Hát nem tudom.. nem lesz szulinapja, nevnapja mostanaba?
En valami uruggyel irnek, hogy eszembe jutott egy dolog de nem emlekszem ra... valamit amit o tudott, valaki telefonszama, kutyanak valami apolasi termek szoval valami konkret kerdessel irnek amiben segitseget kerek, utana lehet egy mizujs hogy vagy ebben a koronaba, es elvalik akar e veled beszelgetni...
7/28 anonim válasza:
Túlságosan nem szerethetett téged, ha ezzel az indokkal szakított. Minek akarod magad kínozni?
8/28 anonim válasza:
Mit veszíthesz?Esetleg nemet mondd...És akkor sincs semmi...
9/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatokat!:) Olyan nehéz megtenni, hogy írjak. De ahogy 8-as írta, mit veszíthetek. Szeretnék vele beszélni nagyon, csak még a hogyant nehéz kitalálni.
2021. máj. 7. 05:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!