Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Két év után szeretnék írni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két év után szeretnék írni egy sms-t az exemnek. Csak nem tudom mit is írhatnék? Szeretném felvenni vele a kapcsolatot.

Figyelt kérdés

2021. máj. 6. 21:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
27%
Ha társkeresőn fenn van akkor írj rá. Melyik gomb megnyomása bonyolult ?
2021. máj. 7. 06:19
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Háát, ha emiatt szakított, akkor nem igazàn kavarhattad fel, nem szerethetett. Nem hiszem, hogy most sikerrel jársz.

Rám is írtak azok, akikkel szakítottam, ès ugyanúgy nem akartam semmit. Akikkel már szakítottam, azok eszembe sem jutnak többet férfiként, mert már megbuktak a szememben.

De valóban nincs vesztenivalód, csak szerintem hagyd az ürügyeket, az olyan ócska.

Légy őszinte, mondd el, hogy megláttad, megörültèl, és érdekel, hogy mi van vele, hogy van. Ez értèkelendő ès egyenes.

2021. máj. 7. 06:46
 13/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2021. máj. 7. 07:40
 14/28 anonim ***** válasza:
56%
Gondolom te vagy a csaj. Ugye tudod, hogy ez ultragáz?
2021. máj. 7. 10:10
 15/28 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok a lány.
2021. máj. 7. 10:49
 16/28 A kérdező kommentje:
Vagy kb. egy napig volt a társkeresőn.:D Nem is tudtam volna írni, mert ahogy megláttam, hirtelen nem mertem. Másnapra meg már eltűnt.
2021. máj. 7. 10:50
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, mit írsz, minden ilyen helyzet átlátszó és tudni fogja a másik, mire megy ki.
2021. máj. 7. 16:07
 18/28 anonim ***** válasza:
14%
Írtál? Tudod,hol lakik/ dolgozok? Ha igen, sétálj arra, hátha látod és írj rá, h "lehet téged láttalak...."
2021. máj. 7. 16:34
 19/28 anonim ***** válasza:
16%
* dolgozik
2021. máj. 7. 16:34
 20/28 anonim ***** válasza:
25%
Ha még nincs egész 2 éve, hogy szakítottatok, kérdezz rá, hogy mivel szeretné meglepni a közös gyereketeket az első szülinapján. Ha több mint 2 éve, akkor a második szülinapján. Nem bonyolult. Ha kiborul, kérdezz rá, hogy miért veszítette el a humorérzékét...
2021. máj. 8. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!