Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok írni hölcsek/urak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok írni hölcsek/urak albánokkal kapcsolatos "szerelmi sztorikat" írni?

Figyelt kérdés

Nekem is meg van a saját sztorim. 23 éves vagyok a párom 24 éves. Koszovóbol jöt kb. 8 hónapja. Mi együtt vagyunk kb 4 hónapja. Iszonyatosan gyerek cipő. Németül kommunikálunk. Kollégák vagyok. (ne huzzátok rá a saplont 'a minden alban csajozik' 'minden alban agressziv') ez nem igaz. Napról napra sokkal jobban atlatom min is megy o kersztul. Hat nos nem kennyu. Nem fogom szet dicserni. Rosszat soha nem tett. Aranyos kedves intelligens tanult ember. Ugy nez ki nalunk ez mar szerelembe fordult. Nagyon szepen telnek a hetkoznapok. Bulizni is jaru k egyutt. Vagy kulon. Amibol soha semmi baj nincsen. Kozos barataink is vannak. Jarunk egyutt szorakozni. Minden jol megy... Kiveve

.. O szolt az elejen.. Hogy neki a csalad az elso.. Igy neku k soha nem lesz hazassag.. Gyerek stb.. Valaki jart ilyen cipobe mar? Ti megoldottatok ezt a kerdest? Ha igen hogy? Vagy csak vege lett? Szamomra felfoghatatlan h egy csalad kepes megvalni egy csaladtagtol mert azt veszi el akit szeret. Persze nem tervezu k ilyet., de attol meg kerult mar temanak... Hogy hogy smint vannak ezek. Naluk.. Varom a valaszokat. (Aki pedig csak sertegetni akar engem vagy egy masik nemzetiseget keressen masik oldalt erre..)

2020. márc. 10. 00:34
 1/3 A kérdező kommentje:
Hölgyek*
2020. márc. 10. 00:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Muszlim is ?

Hát nekem ilyen sztorim nincs , de olyan helyen élek ,ahol sok albán van.

Jó nagy családokban élnek , és tényleg ez az első , szóval szerintem nyugodtan vedd komolyan amit mond , és csak élvezd amíg tart , de nem O lesz a gyerekeid apja.

2020. márc. 10. 06:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerelmi sztorit ugyan nem tudok mondani, de az általános tapasztalatom az albánokkal kapcsolatban, hogy bunkók, lusták és buták.
2020. márc. 10. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!