Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvövel kapcsolatos ciki történeteket tudtok e írni?
Hát nekem kijutott... hol is kezdjem? Előszöris egy csomó meghívott lemondta, utolsó héten is, köztük a násznagyom mert nagyon megbetegedett. A pedigkűrös belevágott a lábujjamba, alig bírtam menni, kellett vegyek szandált a cipőm helyett. ELőtte 5 nappal rávett a kozmetikus, hogy szedjük ki a láthatatlan 2 szál bajuszomat, meghúzta a számat a gyantával, amitől feldagadt és estére herpeszem lett. A bajumoszmnál a bőr lehámlott, úgy néztem ki kisminkelve, mint akinek rohad az arca, a herpeszkrémtől kiszáradt a szám, alig lehetett kirúzsozni.
Az esküvő napja: a fodrász elrontotta a hajamat, újra kellett kezdje, a sminkes alig tudott kisminkelni a fent leírtak miatt, csúsztunk az egésszel kb 2 órát, a fotósok már vártak rég mikor hazamentem felöltözni, és akkor jött a legjobb: akkor vettem észre, hogy utolsó nap kicserélte a rohadt kölcsözés a ruhámat egy sokkal szarabb minőségűre. Kb ugyanaz a model volt, de kicsi volt rám, rövid volt, más volt picit a mintája és nem állt szépen rajtam. Hívom a nőt üvöltve, bőgve, mire közli, hogy hülye vagyok, ez ugyanaz a ruha... Nem volt mit csináljak, felvettem és abban voltam egész nap, véigbőgtem a fotózást, tiszta ideg voltam. Még most is ki vagyok akadva rajta, de nem volt mit tegyek, nem tudtam bizonyítani, hogy más ruhát próbáltam 4szer, szóval jól átb.asztak...
A lagzin volt zenekar meg dj is, sokak szerint felesleges volt a dj, végül mi is beláttuk, hogy tényleg. AKkora pancser volt, hogy kb 5ször a szájába rágtuk, hogy melyik számot tegye be mikor behozzák a tortát és mégis valami mást tett be. A videón az látszik, hogy jön a torta, meghallom a számot, szaladok a dj-hez, ordibálok vele, leszidom, aztán vissza a tortához, addigra rég bent van, a tüzijáték leégett róla.
Kb ennyi, de szerintem épp elég volt...
Romlott puncstortát szolgáltak fel, nagyon finom volt, csak szalmonellás.
Hajnalban utcai harc ment a WC előtt.
(Tápiószelén történt, benne voltunk a Blikkben)
A fenti történetek nem cikik, hanem bosszantóak.
A ciki azt jelenti, hogy kellemetlen, megalázó picit.
Én pl. láttam olyan menyasszonyt, aki miután felkelt a székről átzott, és egy vérpaca éktelenkedett a fenekén. (Videóra is került...)
Azért az a puncstortás egy örök élmény lehet, a házasságlevél mellett el lehet tenni a kivágott cikkeket :DDD
Egyébként nem pereltétek be a cukrászdát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!