Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvövel kapcsolatos ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvövel kapcsolatos ciki történeteket tudtok e írni?

Figyelt kérdés

2012. aug. 26. 22:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
No és az a lakodalom, ahol a vőlegény éjfél után rajta kapta a saját öccsét az ifjú arával hetyegni?
2012. aug. 26. 23:08
 12/27 anonim ***** válasza:
58%

elolvastam a kommenteket, nem vagyok a témában érintett, de ez a videó az eddig leírt kommenteknél is durvább szerintem :D

[link]

2012. aug. 27. 01:49
 13/27 anonim ***** válasza:
87%
A templomban a menyasszony rámbízta a dobós csokrot. Nagy vígan fogom, egyszer csak szétesett én meg felugrottam egy 'Úristennel' a templomba!!!! Vérciki volt, persze nevettek rajta, mondjuk a pap kicsit furán nézett rám. Másnap jött is át érdeklődni. :-D szerencsére 130 km-re lakok az esküvő helyszínétől :DDD
2012. aug. 27. 08:47
 14/27 anonim ***** válasza:
72%
* azt kihagytam, hogy a csokor direkt 3 kis csokorból állt egy szalaggal átkötve :))))
2012. aug. 27. 08:48
 15/27 anonim ***** válasza:
72%

Polgári szertartás: az anyakönyvezető pasi iskolai írólapokra írta a szöveget .. majd amikor jött be elejtette a kupacot. Picit mátós volt az öreg ...

Hát, nem sikerült sorban összerakni a papírokat ..ugy nevettünk fent a karzaton hogy majd lefordultunk.

Érdekes műsor volt.

2012. aug. 27. 09:17
 16/27 anonim ***** válasza:
40%

atyaég:D voltam pár esküvőn, de semmi kellemetlenségről nem tudok....nekem csak jövöre lesz...remélem nem lesz semmi gubanc:D

24L

2012. aug. 27. 09:52
 17/27 anonim ***** válasza:
79%

A 4 hónapig gyakorol vicces táncunk kellős közepén, egy emelésnél lerepült a cipőm!

Végül a bakit, az összes bakival együtt az esküvői videó végére berakattuk, úgy mint a filmek végén szokták. Azóta is jókat nevetünk rajta.

2012. aug. 27. 10:24
 18/27 anonim ***** válasza:
53%

Rokon esküvője, kb 25 éve. Úgy mesélték nekem.

Az egész egy vicc volt, utolsó pillanatban összeszervezve.

Vasárnapra rakták, aznap volt a faluban a búcsú.

Előző nap az utolsó pillanatban esett be a vőlegény (katona volt). Mindenki a anyakönyvvezetőnél várta az ifjú párt, de nem szólt senki nekik, hogy a templomban kezdenek.

Ráadásul csúsztak is, mert a szomszédos falunál lerobbant a menyasszonyt szállító kocsi.

Anya és a nagynéném állították össze a menyasszonyi csokrot azokból a virágokból, amiket találtak (november volt, és jó hideg is).

A menyasszony tanújánál nem voltak ott a papírok.

A kaja elég kevés volt, pia annál több.

Azt hitték egy idős nénire, hogy meghalt, pedig csak elaludt (sok piától), és senki nem mert hozzáérni.

2012. aug. 27. 12:02
 19/27 anonim ***** válasza:
54%

Kellemetlen baki Anyukam eskuvo utani naszejszakaja a vonaton lett volna egy meleg orszag fele egy alvokocsiban utazva de a kalauz betett egy harmadik utast igy nem lett naszejszaka.

A sajat eskuvomon a hotel nem kommunikalta le a foglalast igy ott alltam menyssszonyi ruhaban zart hotel elott mert nem volt ejszakai portas.Vissza kelett menni a szuleinkhez aludni ahol a sok messzirol jott vendeg is aludt igy a nyarikonyhaban egy szuk szezlonyon toltottuk az ejszakat ketten.

2012. aug. 27. 16:59
 20/27 anonim ***** válasza:
63%

Unokatestvéremnek volt csak esküvője, de az nem volt ennyire durva mint a leírtak :)

Amikor kezdődött a szertartás összekeverte a nevét a vőlegénynek és elfeljtett leültetni minket :) Ja és a vőlegény apukája olyan részeg volt, hogy másnapra nem tudta hol is van a telefonja, igazából a ruhatisztító szalonban volt... :D

2012. aug. 28. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!