Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvövel kapcsolatos ciki történeteket tudtok e írni?
A lagzi elején táncolt az ifjú pár egy aktuális popdalra. Éjfél után a dj betette megint ezt a számot, akkor már átöltözve elkezdték ugyanazt a koreográfiát. Csakhogy a menyecskeruha egy szűk miniruha volt, ami felcsúszott, és az ifjú ara csak úgy másfél perc után vette észre, hogy az egész násznép a csupasz hátsóját nézi..
És én is voltam olyan esküvőn, ahol a tanúnál nem voltak ott az iratai, így gyorsan a felesége ugrott be helyette - eszébe sem jutott a férfinek a lagziba iratokkal menni.
nálunk nem ciki inkább csak jót röhögtünk a férjemmel. a gyűrűhúzásnál, valahogy furán tartotta a kezét, és véletlen a középső ujjára kezdtem felhúzni...:)csodálkoztam is miért nem ment, aztán a férjem rámszólt, és jót nevetve áttettem a másik ujjára.
a násznép ami nem volt sok kb 17 ember, az egészből nem látott semmit mert háttal voltunk...utóbb meséltük el anyósomnak is:)
26/N
a nagyapám a nagybátyámék esküvőjén "kissé" kapatosan beszédet mondott:
"minden nagyon szép...hük...Minden nagyon jó...hükk... csak a menyasszony ne volna ilyen ronda......"
Nem volt hosszú házasság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!