Írnátok nekem ciki szituációkat, történeteket amik veletek vagy esetleg barátaitokkal történtek?
Vezetni tanultam, kocsikáztunk a városban, oktatóm magyarázta a dolgokat, fordultam be egy kis utcába és mutatni akartam valamit, hirtelen felemeltem a kezem, elindult az ablaktörlő és leszakítottam a belső tükrön logó láncát . Hát full ciki volt!!!!!!!!
Majd kb 10 perc múlva , leakartam húzni egy kicsit az ablakot , megnyomtam a gombot mire elindult lefele az ablak, s nem akart megállni, mire gyorsan megnyomtam , hogy felfele menjen, szal össze vissza , fel-le ment az ablak.
Ennél cikibb napom nem is volt.
Ráadásul fiatal srác volt az oktatóm, még be is jött mint pasi, és jól beégtem...
No komment :D:D
Hát...
Színházban voltam egy nagy társasággal és rámjött a cifra fosás, már elnézést :-). Kirohanni nem akartam, mert megzavarom az előadást, mást meg nem tudtam csinálni, kínomban a szék kárpitját karmolásztam, közben meg úgy morgott a hasam, hogy a karzaton is tutira hallhatták (enyhe túlzással :D), erre a mellettem ülő rám nézett, err én : " bocs, éhes vagyok." Szóval nagy nehezen kibírtam a sszünetig, de elég gátlásos vagyok, így nem tudtam elmenni ott WC-re, hát sűrű bocsánat kérés közepette meglógtam és sprinteltem haza. Este volt, busz 20 percenként ment, és pont az orrom előtt ment el... Jó kis táncot lejthettem a buszmegállóban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!