Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Írnátok nekem ciki szituációka...

Írnátok nekem ciki szituációkat, történeteket amik veletek vagy esetleg barátaitokkal történtek?

Figyelt kérdés
Az előbb olvastam egy hasonlót és jókat nevettem rajta...ezek szerint akkor nem csak velem törénnek ilyenek....:D
2010. júl. 7. 20:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
jaj szegény :S:)
2010. nov. 29. 06:44
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

A pasim előtt megettem egy egész hamburgert!

: O

SZAKÍTOTT!

2010. nov. 29. 12:44
 13/17 anonim ***** válasza:
96%

Az osztályfőnökünk szervezett egy kis programot. Az osztállyal a Bazilika előtt kellett gyülekeznünk, és már ott voltunk egy páran, és nagyon hideg volt, és én ott botorkáltam, egyszer csak megszólaltam: "Hú, de rohadt hideg van, már jégcsaposodik a farkam". Amint kimondtam ezt, mindenki elhalgatott, és nagy árgús szemekkel nézett ki a fejéből, mire mindenkiből kiszakad a röhögés, én ott nézek értetlen fejjel, és akkor leesett, hogy miért röhögnek, és megfordultam , és ott állt velem szemben az osztályfőnök. XD : D Nagyon ciki volt.

13 és fél/F

2010. nov. 29. 19:21
 14/17 A kérdező kommentje:

xDD hát az tényleg ciki.... xD de vicces... :D

mért gáz ha a pasid előtt megeszel egy egész hamburgert????o.o

2010. dec. 1. 19:24
 15/17 A kérdező kommentje:
és ezért szakított veled? hát hallod lehet hogy jobban jártál...
2010. dec. 1. 19:25
 16/17 anonim válasza:
100%
Matek òran ültünk az egyik osztálytársam meg akkorat hapcizott hogy tiszta fikás lett a pad.nagyon kinos volt szegénynek
2014. jún. 25. 09:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk csak az aranyköpések sikerülnek jól.. Íme a kedvencem: Roland: Szeretném bemutatni a kolléganőmet, Somogyi Bélát!

( nem volt égő..)

2015. jan. 24. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!