Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtok ciki történeteket a szexszel kapcsolatban? :D
Kezdem én:D egyszer egyedül voltunk itthon a barátommal,a havim is megvolt... és hát a anyámék szobájában meg is történt a dolog. =] (nem elsőnek, igaz..:D) hát, anyámék szobájában hagytuk a ruháinkat. Bementünk a fürdőben, ami a bejárat mellett van.Totál meztelenek voltunk... egyszer csak hallom hogy valaki nyitja az ajtót... anyám és a pasija az. Hát mitnemondjak, bezártam a fürdőszobát, és anyáméknak mondtam hogy jézusoooom, menjetek ki, majd szóluuuunk...:D anyáméknak ezt 3x el kellett ismételnem. Aztán kimentek... fel kellett törölnöm a vércseppeket magam után, tampont kellett feltennem,fel is kellett még öltöznöm is. Úgy 10 perc után behívtuk anyámékat... égett a fejünk...:D
A másik... rövid leszek. Anyámékra rányitottuk az ajtót miközben szexeltek.:D Mi csak annyit mondtuk hogy húú, nem is láttunk semmit, nyugi.:D
hát csak vmi extra gagyi ciki storym van.
ez év elsején hajnal 6körül egy szál alsónadrágban, barátnőm is kissé alul öltözve, "ölelkezünk" az ágyban amikor fura hangok hallatszanak.. barátnőm már sejtette mi van a ronggyá gyűrt takaróba próbált életet lehelni kapkodva, félkómásan, hogy valamit takarjon, több-kevesebb sikerrel... benyit a nővére, barátnőm reakciója... "ajjj basszus" nővére ránk pillant a félhomályban.. egy félmeztelen srácot és egy kómás, kócos lányt látott akiken a takaró kb a térdkalácsukon kívül semmit se takart.. "hupsz.. bocsi" és kiment..
hát ez az első ilyen témájú ciki élményem.. nekünk kicsit ciki volt.. és mivel 8még) nincs több.. így nekem ez a legcikibb:)
Nekem az volt a legneccesebb, mikor a párommal orálisan csináltuk és ő az arcomra élvezett. Zsepivel megtöröltem az arcom, rágyújtottam egy cigire tusolás előtt, mikor csengettek.
Felkaptam egy köntöst, kiszaladtam... a közös képviselő volt az, pénzért jött. Ahogy kerestem a pénztárcám észrevettem a tükörben, hogy a sperma egy része a szemöldököm és környékén gyűrűzik. :S
Úgy csináltam, mintha nem vettem volna észre, de a Sanyi bá pajzán vigyorát sosem felejtem... Azóta is mindig nagyon előzékeny velem.
ujjaztam bnőmet, én álló farokkal, semmi nem volt rajtunk, majd benyitott a 10 éves huga..
sztem ez igy ennyi :D
Már megint? Ez már volt valahol.
Sok ufo magazint olvasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!