Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek ciki az ha történe...

Szerintetek ciki az ha történeteket írok?

Figyelt kérdés
az unokatstvérem szerint tizenhét évesen pasiznom meg kocsmáznom kéne és nem történeteket írnom. Szerintetek igaza van?
2010. júl. 6. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség.

Dehogy ciki!! Sőt ez nagyon jó tulajdonság.Nyugodtan írj csak, én verseket is szoktam írni sőt még rajzolok is.Ja és hozzáteszem fejleszteni is szeretném mindkét tudásomat:D

Egyébként meg lehet csak irigységből mondják merthogy ők lehet nem tudnak semmit sem kitalálni egy történetet se.Ami amúgy nem baj, de akkor ne gátoljanak meg téged abban amit szeretsz csinálni!

Az meg a Te döntésed,hogy mikor akarsz pasizni, nehogy már ők döntsék el. Kocsmázni meg bármikor elmehetsz, bár szerintem leinnod magad semmi értelme nincs,főleg hogy lány vagy.

A lényeg,hogy te azt csinálj amit akarsz,és ne hagyd ,hogy mások irányítsanak Téged akkor sosem fedezed fel saját magad képességeit,ha hagyod magad irányítani!

2010. júl. 6. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

az unokatestvéred hülye.

de szerintem a kérdésedre magad is tudod a választ. én is írok, sokat, és szintén 17 éves lány vagyok.:)

2010. júl. 6. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is írok, pedig már 20 vagyok. :)
2010. júl. 6. 16:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

NEM CIKI! A legjobb dolgok egyike! Amellett, hogy pusztán időtöltésnek is értelmes és hasznos, hosszabb távon (főleg a korábbi történetek visszaolvasásával) fejleszti az ember nyelvi kifejezőkészségét és szerintem az önismeretet is.

23/F

2010. júl. 6. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki!Én is írogatok,régebben verseket is írtam.
2010. júl. 6. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem ciki!

Én is írok!

16/F

2010. júl. 6. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Az unokatestvéred egy nagy hülye, s majd ő kocsmázhat akkor amikor nem lesz munkája. :D

Te pedig okos vagy hogy írsz, én is írok. Sőt rajzolni is szoktam, verset költeni is,olvasni, filmet nézni, gépezni és tanulni. :D Nem kell mindenkinek a hülyéket követnie. Én például még nem voltam bulizni pedig 16 éves lány vagyok, nem ittam hulla részegre magam, nem drogozom, normálisan élek.

Tudod mit szoktam csinálni? Délelőtt elvagyok suliba, délután megtanulok utána vagy megnézek egy jó filmet, sorozatot, vagy olvasok vagy pedig egy bögre forró tea mellett írom a regényemet. (:

2010. júl. 7. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:
én is regényt írok :S 15 évesen...De a kocsmázást hagyd ki...hidd el semmirol se maradsz le...nem tom mások mit élveznek a részegségben (am fiu vok :D)
2010. júl. 7. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!