Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy ne nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne nekem kelljen mindig irni, hivni? Minden kapcsolatom idejut

Figyelt kérdés

Olyan rossz, hogy alapvetoen azt kapom mindig, hogy a masik nem is jelentkezne, mindig nekem kell kerdezni, temat feldobni,elhivni a masikat.

Több pasival ismerkedem , nincs barátom, es olyan paszivak.

Pedig kulsovel nincs gond.

Felnottem, dolgozom es ennyi.

Anno a baratok sem hivtak bulizni, mindig nekem kellett magam odatenni, hogy de én is mennék.habár a csajok nem is birtak mert féltékenyek, irigyek.

Igy felnőve már unom azt, hogy nekem kell "kinzumnak"lennem es szorakoztatnom egy pasit, kulonben le se sz.r

Ismetlem a kulso az okes. Valami más a baj.

2019. febr. 6. 19:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne írj.

Majd, ha valaki akar valamit, ír.

Vagy kivárod, vagy elleszel ilyen pasikkal addig, akikre ráírsz meg erőszakolod magad

2019. febr. 6. 19:14
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha passzív valaki, akkor hagyni kell a francba, és keresni mást.

Felesleges saját magadat szívatni, ha a másik nem érdeklődik irántad, nem?

2019. febr. 6. 19:16
 3/18 anonim ***** válasza:
81%

AZ a férfi aki akar tőled valamit az kezdeményezni fog, ha bizonytalan az vagy amiatt van mert túl magas piedesztálra emelt és fél hogy nem felel meg számodra, vagy van valamilyen tulajdonságod amivel elriasztod őket. Fontos hogy a férfi kapjon visszaigazolást, hogy jó amit csinál és nem feleslegesen strapája magát, ezt éreztetni kell vele.Ha ezt jól csinálnád akkor biztosan nem neked kéne őket hívogatni.

40F

2019. febr. 6. 19:19
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Önbecsülés-önfeladás.

Ilyenkor elsősorban az apáddal való kapcsolatod mindenkori minőségét célszerű megvizsgálni.

Sok nőből lesz felnővén önkéntes lábtörlő, hogy a gyermekkorban az apjától meg nem kapott, de igényelt és vágyott figyelmet, szeretetet és elfogadást megkapja, ezt átviszi öntudatlanul a férfiakkal való kapcsolatába.

Ebből következik, hogy hajlandó lesz feladni a valós igényeit, ami által a partner nem látja magát a tükörben(kapcsolat) és a nő nem lesz tényező a saját életében.

Ennek pedig az lesz a következménye, hogy körülugrálja a férfit, a férfi meg ahogy te fogalmaztál ösztönösen "le se sz.rja".

És az egész egy teljesen öntudatlan állapot.

Nem állítom, hogy itt is így van, lehet más is az ok, de gondolkodj el, hogy milyen okok lehetnek amik a nem kívánt helyzetekhez vezetnek.

2019. febr. 6. 19:33
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

Hány éves vagy kérdező? Én is ezt élem át sokszor?

F/32

2019. febr. 6. 19:35
 6/18 A kérdező kommentje:

Kisvárosban élek, nincs is szinte mibol "válogatni"

Szulokkel rossz kapcsolatom volt. Bantottak, tiltottak mindent.

Az első kapcsolatom is arrol szolt, hogy mikozben én harcoltam érte a szuleim ellen, szöktem, stb, addig a srác semmin nem ment keresztul. Neki csak egy megallo voltam.

Es ez mintha igy maradt volna

Mintha mindig nekem kene harcolnom a masikert.

2019. febr. 6. 19:45
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

A személyiségfejlődés okok és okozatok összefüggése.

Ha egy optimális gyermekkori inger okozata az egészséges önbecsülés, aminek a következménye pedig a kiegyensúlyozott emberi kapcsolatok, akkor logikus, hogy hol kell keresgélni.

1.Feltárás

2.Azonosítás

3.Tudatosítás

4.Önmeghaladás

5.Élvezni az eredményt

2019. febr. 6. 19:52
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős a helyzet. F/20
2019. febr. 6. 19:53
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sokszor ez jön elő, stapálom magam, de minek?

F/29

2019. febr. 6. 20:05
 10/18 anonim ***** válasza:
53%
Talán ösztönösen vonzódsz azokhoz, akik nem látják benned a Nőt.
2019. febr. 6. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!