Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne nekem kelljen mindig irni, hivni? Minden kapcsolatom idejut
Olyan rossz, hogy alapvetoen azt kapom mindig, hogy a masik nem is jelentkezne, mindig nekem kell kerdezni, temat feldobni,elhivni a masikat.
Több pasival ismerkedem , nincs barátom, es olyan paszivak.
Pedig kulsovel nincs gond.
Felnottem, dolgozom es ennyi.
Anno a baratok sem hivtak bulizni, mindig nekem kellett magam odatenni, hogy de én is mennék.habár a csajok nem is birtak mert féltékenyek, irigyek.
Igy felnőve már unom azt, hogy nekem kell "kinzumnak"lennem es szorakoztatnom egy pasit, kulonben le se sz.r
Ismetlem a kulso az okes. Valami más a baj.
Ugyan ez vagyok csak férfi verzióban. Állítólag nekem kell kezdeményezni, teperni, bókolni a lánynak...de úgy nehéz ha semmibe vesz. Ha abbahagyom a keresését akkor nem vagyok kitartó ha pedig állandóan én keresem akkor baleknek tartanak.
Én személy szerint úgy vagyok, hogy élem az életem, kedveskedek a lányoknak de nem futok utánuk. Mindig egyértelműen szoktam közeledni, ha nincs viszonzás akkor jöhet a következő.
Jaj, de egyetértek Veled ebben.
Velem ugyanez volt, ismerkedős oldalra feldobtam magam egy éve vagyok egyedül, gondoltam már ideje lenne ismerkednem. :D
Két randim volt egy sráccal onnan, kb. én írtam a srácnak ő meg le se sz.rta, pedig elég csinos csaj vagyok és agyam is van, de mint kiderült csak k.rni akart. :D
Aztán mondom jó egy nem jött be, lássuk a többit.. aha elég passzívak, nem értem, mi ennek az oka.
Régebben nem ilyenek voltak, vagy csak fiatalabbak voltak, mint én. Nem tudom, mi lett velük, de tényleg már kezdenek felcserélődni a szerepek és már nekünk nőknek kell hajtanunk.. le is töröltem magam onnan. Beleuntam. :)
22/L
Kedves kérdező, nekem is ugyan ez a problémám! Örülök, hogy föltetted a kérdést :) Egyébként nálam a kommunikációm szegényessége vezet idáig. Bénán fejezem ki magam, feszült vagyok és szorongok és nem jó a testbeszédem, pedig külsőre én se vagyok csúnya férfi. Emiatt nem érzik jól magukat velem a barátnőim (ha őszinte akarok lenni, nekem is kellemetlen az időtöltés bárkivel) Önértékelési problémáim is vannak.
Nem tudom, hogy nálad lehet-e hasonló oka? Mit gondolsz magadról, jó társaság vagy? Vannak szoros barátságaid? Általában ha nem tudsz kialakítani barátságokat, akkor a párkapcsolat sem fog jól működni. Ezt én is tapasztalom.
Persze nyilván neked kell tudnod, hogy ezekből mi igaz rád is :) de nálam ez a helyzet.
32/f
Kiprobáltam, hogy egy teljes napig nwm irok senkire, kiváncsi vagyok ki fog lepni, ha én nem.
Akik irtak ezalatt:
Egy régota barinőm és az ex.
Jah meg a főnök ugye :)
13 nem tudom.
Ezt vmi kivulallo tudná szerintem megmondani, aki nem ir magátol.
Tetszene egy srác csak unom h én pedálozok. Ha tole megkerdezném ugy se mondja el. Mindig csak azt kapom semmi baja velem higgyem el, tetszem neki etc. De nem ir magátol.
Bár én leveleznék veled. Az én beszélgetőpartnerem újabban már válaszra sem méltat. Ezért érdemes "volt" belé szeretnem hogy szenvedjek és megalázzam magam.
f/32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!