Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy ne nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne nekem kelljen mindig irni, hivni? Minden kapcsolatom idejut

Figyelt kérdés

Olyan rossz, hogy alapvetoen azt kapom mindig, hogy a masik nem is jelentkezne, mindig nekem kell kerdezni, temat feldobni,elhivni a masikat.

Több pasival ismerkedem , nincs barátom, es olyan paszivak.

Pedig kulsovel nincs gond.

Felnottem, dolgozom es ennyi.

Anno a baratok sem hivtak bulizni, mindig nekem kellett magam odatenni, hogy de én is mennék.habár a csajok nem is birtak mert féltékenyek, irigyek.

Igy felnőve már unom azt, hogy nekem kell "kinzumnak"lennem es szorakoztatnom egy pasit, kulonben le se sz.r

Ismetlem a kulso az okes. Valami más a baj.

2019. febr. 6. 19:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

Ugyan ez vagyok csak férfi verzióban. Állítólag nekem kell kezdeményezni, teperni, bókolni a lánynak...de úgy nehéz ha semmibe vesz. Ha abbahagyom a keresését akkor nem vagyok kitartó ha pedig állandóan én keresem akkor baleknek tartanak.

Én személy szerint úgy vagyok, hogy élem az életem, kedveskedek a lányoknak de nem futok utánuk. Mindig egyértelműen szoktam közeledni, ha nincs viszonzás akkor jöhet a következő.

2019. febr. 6. 23:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, de egyetértek Veled ebben.

Velem ugyanez volt, ismerkedős oldalra feldobtam magam egy éve vagyok egyedül, gondoltam már ideje lenne ismerkednem. :D

Két randim volt egy sráccal onnan, kb. én írtam a srácnak ő meg le se sz.rta, pedig elég csinos csaj vagyok és agyam is van, de mint kiderült csak k.rni akart. :D

Aztán mondom jó egy nem jött be, lássuk a többit.. aha elég passzívak, nem értem, mi ennek az oka.

Régebben nem ilyenek voltak, vagy csak fiatalabbak voltak, mint én. Nem tudom, mi lett velük, de tényleg már kezdenek felcserélődni a szerepek és már nekünk nőknek kell hajtanunk.. le is töröltem magam onnan. Beleuntam. :)

22/L

2019. febr. 6. 23:37
 13/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nekem is ugyan ez a problémám! Örülök, hogy föltetted a kérdést :) Egyébként nálam a kommunikációm szegényessége vezet idáig. Bénán fejezem ki magam, feszült vagyok és szorongok és nem jó a testbeszédem, pedig külsőre én se vagyok csúnya férfi. Emiatt nem érzik jól magukat velem a barátnőim (ha őszinte akarok lenni, nekem is kellemetlen az időtöltés bárkivel) Önértékelési problémáim is vannak.

Nem tudom, hogy nálad lehet-e hasonló oka? Mit gondolsz magadról, jó társaság vagy? Vannak szoros barátságaid? Általában ha nem tudsz kialakítani barátságokat, akkor a párkapcsolat sem fog jól működni. Ezt én is tapasztalom.

Persze nyilván neked kell tudnod, hogy ezekből mi igaz rád is :) de nálam ez a helyzet.

32/f

2019. febr. 7. 10:13
 14/18 A kérdező kommentje:

Kiprobáltam, hogy egy teljes napig nwm irok senkire, kiváncsi vagyok ki fog lepni, ha én nem.

Akik irtak ezalatt:

Egy régota barinőm és az ex.

Jah meg a főnök ugye :)

2019. febr. 8. 00:03
 15/18 A kérdező kommentje:

13 nem tudom.

Ezt vmi kivulallo tudná szerintem megmondani, aki nem ir magátol.

Tetszene egy srác csak unom h én pedálozok. Ha tole megkerdezném ugy se mondja el. Mindig csak azt kapom semmi baja velem higgyem el, tetszem neki etc. De nem ir magátol.

2019. febr. 8. 00:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Bár én leveleznék veled. Az én beszélgetőpartnerem újabban már válaszra sem méltat. Ezért érdemes "volt" belé szeretnem hogy szenvedjek és megalázzam magam.

f/32

2019. febr. 8. 00:35
 17/18 A kérdező kommentje:
Lakhelyem miatt itt a gyk n en nem ismerkedem
2019. febr. 8. 07:15
 18/18 anonim ***** válasza:
El Nath megmondta a frankóst! Tényleg ez van!
2019. febr. 8. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!