Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kb 1 hónapos szakításnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 1 hónapos szakításnál érdemes írni volt barátnőre vagy inkabb ne ,mivel ő szakított?

Figyelt kérdés

Annyit mondott nem megy,kihűlt

Előtte egy hónappal fontolgatta elvileg ezt a kérdést.

Rosszat nem tettem nem vagyok hibás ezt hozzá tette.Tegnap ugyan messenger beszélgetés volt bár ott úgy éreztem nyers kicsit

De azt se szeretném az legyen nyomulok,vagy most ezt mennyire gondolta át... Vírus óta sajnos olyan helyre nem tudtam vinni,sétaltunk stb de nem éreztem semmi rosszat én szerelmes voltam vagyok belé. Én tenyleg vele terveztem mindent,de ezt mondtam is többször neki,fiatalabb nálam 9 évvel az igaz 19

2021. febr. 13. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd békén, mit nem értesz azon, hogy NEM SZERET???

Én biztosan agyfxt kapnék, ha az EXEM nem lenne képes felfogni, hogy vége, hanem szánalmasan tovább próbálkozna.

2021. febr. 13. 20:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Jaa igazából nem ugy az miatt keresném hogy kezdjük ujra stb

Még ő vetette fel beszéljünk néha,hát most,nah

De akkor ez se jó hozzá állás a részéről

2021. febr. 13. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!