Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti 1 találkozó elég e egy 1 hónapos, friss párkapcsolatban?
23 évesen fordított helyzetben voltam. Nekem kevés volt heti 1x látni a "barátnőmet".. nem is volt sokáig a "barátnőm"
Számomra kevés a mai napig. Persze nem kell megfojtani a másikat meg a wc-re is követni. Az se mindegy, hogy 10 vagy 150 km-re laktok egymástól. De azért heti 2-3 találkát össze lehet hozni
Kezdjel aggódni.. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja, meg amire csinál.. Egy kezdődő, friss kapcsolat lényege, hogy minden nap látni akarjátok egymást, nem bírjátok egymás nélkül, várjatok a délutánt vagy az estét, amikor együtt lehettek..
A kezdeti sulve folve együtt lét ugye...
Szerintem beszélj vele
Kevés. Nekünk így volt az exemmel. Kiderült, hogy csak dugópajtinak kellettem.
Amikor utána rá fél évre összejöttem a következő barátommal (most már a férjem), akkor nem tudtunk betelni egymással. Egy hónapos kapcsolat után simán heti kétszer találkoztunk, plusz a hétvégét együtt töltöttük nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!