Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a lány elfelejtette a randit?

Figyelt kérdés

Mostanában találkozgatok egy lánnyal, akivel nagyon jól kijövök, tényleg megvan az összhang. Sok dologról beszélgettünk, és az értékrendünk szinte teljesen megegyezik. Ma lett volna az ötödik randink. Lefixáltuk, hogy pontosan mikor és hol találkozunk, de nem jött el. Most hívott nemrég, hogy elfelejtette (tehát semmi nem jött közbe neki), hogy mára beszéltük meg a dolgot. Éreztem a hangján és a mondókáján, hogy tényleg őszintén sajnálja. Azt is mondta, hogy mindenképp szeretné folytatni velem. De sajnos én már nem vagyok biztos benne, hogy én is szeretném folytatni, pedig eddig minden nagyon tökéletes volt vele, külsőre és belsőre is tökéletesen megfelelünk egymásnak.

Ami talán a legjobban fáj ezzel kapcsolatban, hogy valamelyik randin feljött az a téma, hogy mi az az egy dolog, amit semmilyen szinten nem tolerál a másik úgy általában egy párkapcsolatban a triviális dolgokon kívül (pl. megcsalás, fizikai bántalmazás stb.). Én azt mondtam, hogy azt nem tudom tolerálni, ha valaki szétszórt. Soha nem akarom meghallani ezt a szót senkitől, hogy "elfelejtettem", még ha ez is az igazság, akkor is találjon ki valami hazugságot, de ezt a szót nem mondhatja nekem senki. (Cserébe velem sem fordul elő ilyen, garanciát vállalok rá, az összes ismerősöm meg tudja erősíteni, hogy extrém módon összeszedett vagyok, soha nem felejtek el semmit, de tényleg soha.) Ő erre azt mondta, hogy ő is ugyanolyan összeszedett mint én, és valóban, tényleg rendkívül összeszedett lánynak tűnt, egyáltalán nem gondoltam szétszórtnak. Lényeg az, hogy ez fáj a legjobban, hogy korábban elmondtam neki ezt a dolgot, és ennek tudatában felejtette el a randit. Nem tudom, hogy keressem-e még egyáltalán valaha, szerintem nem fogom, pedig minden tökéletes vele kapcsolatban. :/

24/F, 20/N

2019. aug. 18. 21:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%
Hagyd szegényt, jobbat érdemel!
2019. aug. 18. 21:35
 2/24 anonim ***** válasza:
86%
Fú, de karótnyelt vagy.
2019. aug. 18. 21:37
 3/24 anonim ***** válasza:
88%

Előfordul, az ember elfelejt dolgokat, nyilván nem direkt. Senki sem hibátlan, ha már az elsőbe így belekötsz, mi lesz később?

Olyan nem létezik, valaki ne felejtsen el valamit. Ez később is elő fog fordulni, akár vele, akár más lánnyal találkozol, alakítasz ki kapcsolatot.

2019. aug. 18. 21:47
 4/24 anonim ***** válasza:
85%
Fú, hát ez tényleg olyan dolog, hogy jobb továbblépni .....Elfelejtette A Randit, meg nem extrém összeszedett, mint Te......á, hát ezek vaskos bűnök, tényleg.
2019. aug. 18. 21:47
 5/24 anonim ***** válasza:
89%
Férfiként csináltam már ilyet... nem lett gond, tanúbizonyságot adtam, hogy véletlen volt, és bánom.
2019. aug. 18. 21:49
 6/24 anonim ***** válasza:
88%

Bárkivel előfordulhat, még veled is, hogy elfelejtesz valamit. Lehet, hogy sok dolga volt és így adódott. Bocsánatot kért, felejtsd el.

Ha egy ilyen dologra nem tudsz legyinteni, akkor veled van a probléma. Így jobb is a lánynak, ha nem találkozol vele többé.

2019. aug. 18. 21:50
 7/24 anonim ***** válasza:
83%

Te nem vagy komplett! "Nem mondhat nekem ilyet senki".. Ember!! Emberek vsgyunk nem pedig beprogramozott robotok!

Meg a legösszeszedetebb emberek is hibázhatnak.

Mond te egy komplett órarend szerint éled az életed?

Jobbat érdemel a csaj.

2019. aug. 18. 21:58
 8/24 anonim ***** válasza:
89%

Egy randit az ember vár. Ha a másik tényleg vonzó a számára, akkor már napokkal előtte számolja az órákat visszafele.

Ez valamiféle langyos ismerkedés lehet, nincs benne elég vonzalom, érdeklődés.

Nem gondolom, hogy a ősi bűn, ha elfelejtesz valamit, viszont ez esetben teljesen értelmetlenné teszi a továbbiakat.

2019. aug. 18. 22:05
 9/24 anonim ***** válasza:
93%

Nekem is ha vmelyik pasi megenliti valamelyik heppjét ha korabban nem is volt ram jellemzö de rittig beleesem abba a hibaba.

Pl en alapvetöen jol kommunikalok soha nincsenek csendszünetek örült is nekem a srac erre elkezdte meseln hogy azt ugy utalja amikor csajjal telon beszel es nem mond semmit a csaj miközben ö hivta (a csaj öt)csak olyanokat pl hogy csak a hangod akartam hallani.

Erre amikor par nap mulva felhivott es elkezdtünk beszelgetni valami olyan blokk jött ram hogy en is megnemultam (habar elöször en agyaltam valamin hogy megvarom mig elmondja nem vagok közbe es azutan mondom csak)de erre "megkapott"az a varakozo csend a teloban töle, beugrott a kep ahogy eröl meselt es elment a hangom. Nekem aki mindig is tud beszelni!

Vagy pl jol fözök. De egyik exem folyton krititalt finnyazta stb. Es eljött az az idö amikor ha felettem allt en még egy tükörtojast is elrontottam. En. Aki azt kb csukott szemmel is megcsinalna ha rajta mulik.

Szoval ..

Ez valami forditott pszichologia lehet. Ha arra koncentralsz mit nem akarsz szinte bevonzod.

Amugy forditva is igaz. Ha a parod erösited vmiben pl milyen udvarias aegitökesz vagy ugy imadom egy idö mulva automatikusan melto akar lenni a dicseretre az ember reflexszerüen lesz segitökesz.(tudatalatt zajlanak ezek a dolgok)

Szoval te alkalmazol negativ "vonzast"kerdezö

2019. aug. 18. 22:06
 10/24 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem akarta szemből szembe mondani, hogy egy ilyen rigolyás pasitól inkább nem akar semmit, és mivel tudta, hogy ez nálad szakító ok, ezt választotta.
2019. aug. 18. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!