Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Új barátnőm nem húzza le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új barátnőm nem húzza le a wc-t maga után. Szóvá tettem neki finoman, azt mondja annyira szerelmes, hogy elfelejtette, bocsi Ne foglalkozzak vele (? )

Figyelt kérdés

Eddig 3x találtam rá a dologra. Nagyon sok nőm volt de ilyen még nem.

Okozhatja szerelem ezt?

2017. máj. 15. 18:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%
Lehet büszke arra, hogy mekkorákat tud produkálni és meg akarja mutatni neked is.
2017. máj. 15. 18:42
 2/25 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Amúgy nem is nézné ki az ember belőle, mert tip top igényes nő.
2017. máj. 15. 18:43
 3/25 Sunshinedoll ***** válasza:
82%
Hát azért csak húzza már le :DDD
2017. máj. 15. 18:46
 4/25 anonim ***** válasza:
92%
És mit szólnál, ha smiley-t formázna belőle és úgy hagyná ott? Tudod, hogy jól induljon a napod! :D
2017. máj. 15. 18:47
 5/25 anonim ***** válasza:
94%

Persze!!! Ezert sem mosok fogat, zuhanyozni is heti 2x szoktam a szerelem neveben.

Na most tenyleg, az igenytelenseg es a szerelem ket kulon dolog, meg 1x TALAN elmegy, de ennel tobbszor?

2017. máj. 15. 18:49
 6/25 A kérdező kommentje:
Fejezd már be Jag, nem vagy vicces.
2017. máj. 15. 18:51
 7/25 anonim ***** válasza:
94%
Nem nevezném igényesnek.Az igényes ember a környezetére is igényes.
2017. máj. 15. 18:51
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Figy,hát nézd a jó oldalát,félig szobatiszta,a budit ismeri és nem kullant a szoba sarkába.Tiszta főnyeremény.
2017. máj. 15. 18:54
 9/25 anonim ***** válasza:
91%

Attól még a szitu vicces. Ez a bók is szép, hogy annyira szerelmes, hogy nem húzza le a WC-t.

Ennél furábban ki sem tudná fejezni a szeretetét. :)

2017. máj. 15. 18:57
 10/25 anonim ***** válasza:
80%
Ha igényes lenne, lehúzná a szart maga után (ami normális esetben amúgy is alapkövetelmény lenne). Nem tudom, ő mit szólna, ha te mondjuk meghívnád őt valahová, aztán sorozatosan "elfelejtenél" pénzt vinni magaddal, és vele fizettetnéd ki a számlát, utána pedig közölnéd vele, hogy ja, bocs, szerelmes vagyok, ne foglalkozz ezzel. Ha legközelebb szarik, zárd rá a budiajtót kulccsal, szagolja nyugodtan, ha ennyire képtelen civilizált ember módjára élni.
2017. máj. 15. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!