Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új barátnőm nem húzza le a wc-t maga után. Szóvá tettem neki finoman, azt mondja annyira szerelmes, hogy elfelejtette, bocsi Ne foglalkozzak vele (? )
Eddig 3x találtam rá a dologra. Nagyon sok nőm volt de ilyen még nem.
Okozhatja szerelem ezt?
Akkor füllentett nekem? Mondjuk ennyiszer még egy nőtől sem hallottam, hogy mennyire szerelmes belém ami jól is esett.
Naponta mondja de gondolom neki fontos.
Én nem vagyok szerelmes belé, csak vonzalom meg hát az a kis incidens lelohasztotta a vágyam...
A szerelem vakká tesz, meg ilyesmik.... ez egy vadi új hatás - én nem hallottam mg róla.
"Ne foglalkozz vele" - jópofa... valakinek csak le kell húzni.
Szimplán figyelmetlen. Akár még a szerelemtől is lehet. :)
Ha kapkodok, vagy annyira fáradt vagyok, van, hogy én is simán felállok és elsétálok, aztán utólag veszem észre, ha arra járok, hogy jesszu, ez miért van otthagyva?!
Szerencsére ezt még csak olyankor sikerült, mikor egyedül voltam otthon, párom nekem is tuti kiborulna. :)
A fent leírt beszélgetésre annyit reagáltam volna, hogy legközelebb légyszi figyelj oda jobban.
Ha később sem javul a helyzet, akkor lehet csúnyábban szóvá tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!