Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek egy ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Kb 1 éve megismertem egy lányt, jól alakult minden, fél év múlva hozzám költözött, aztán kb szintén fél év telt el és azt mondja, hogy nem tud így élni. Az anyjával és 3 testvérével egy nagyon kicsi, egy szobás házban, szerény körülmények között éltek. Nekem egy nyugat-magyarországi városban van egy 180m²-es házam. Azt mondja, hogy inkább visszamegy, nem tudja elviselni, hogy a családja úgy él, ő meg így. 2 testvére ingyenélő senkiházi, az anyja egyfolytában cigizik. Én nem akarom ideköltöztetni őket. Valamennyi pénzzel segítettük őket, a barátnőm is itt dolgozik mióta hozzám költözött, jól is keres, most vissza akar menni 200km-re, mindent felrúgva.aug. 27. 21:34
2/7 anonim válasza:
Inkább így legyen mint a család költözzön hozzád.
3/7 anonim válasza:
Nőként írom, hogy szerintem hazudik, vagy kifogást keres... Tuti van valami a háttérben. Normál esetben örülnie kellene, hogy kiszakadt egy ilyen környezetből, nem pedig hazamenni a 2 ingyenélőhöz, akik biztos lehúzzák anyagilag.
Ha szeretne téged, akkor biztosan nem hagyna el.
Meg ha segíteni szeretne, akkor pénzt is lehet ám hazaküldeni.
Vagy tényleg azt akarja, hogy odaköltözzön a család is. Szerintem ezt ne engedd.
Amúgy meg ha ennyire menni akar, akkor hadd menjen...
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is így gondoltam egyébként. Gondolkodtam azon, hogy ideköltözhetnének, de egyértelműen arra jutottam, hogy nem.
aug. 30. 22:11
6/7 A kérdező kommentje:
Még itt van, múlt héten felmondott a munkahelyén, akkor elbizonytalanodott, talán mert ott is próbálták marasztalni. De én így már nem akarom, szerveztem autót is, amivel elviszik a cuccait október 1-én.
szept. 8. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!