Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben, ha még szeretitek?

Figyelt kérdés
Szakítottam a párommal, ennek már több hónapja. Szerettem, de ő már haza se járt, folyamatosan a haverjaival volt és bulizott. Emiatt sok volt a veszekedés. Tehát ez volt a helyzet. Még mindig szeretem, hiszen ez nem múlik el olyan könnyen. Viszont az utóbbi időben, fel-felbukkan. Hív, smst ír, hiányzom, velem akar lenni. Legszívesebben én is vele lennék. De elhív találkozni, majd aznap lemondja, mert dolgoznia kell. Aztán eltűnik megint egy kis időre, és kezdődik elölről. Tegnap is egy ilyen nap volt. Mármint lemondott randi, mert dolgozik... De nem is hív olyan sűrűn, nem keres, nem nagyon válaszol üzenetre sem, ha írok neki valamit.. Megírtam neki, hogy hagyjuk ezt az egészet, mert csak fájdalmat okoz, nem érzem magam értékesnek, ha pedig tényleg komolyan gondolja, hogy velem akar lenni, akkor tudja hol talál meg. Viszont nem tudom. Túl sokat várnék el, hogy közeledjen felém? Lehet nekem is rugalmasabbnak kellene lennem? Én nagyon szerelmes vagyok, úgy érzem, hogy ő a másik felem, akit nekem rendelt a sors, viszont nem akarok "csak" lenni, hogy ott vagyok neki, mint valami hasznos állat a konyhában. Nem tudom értitek-e. Ki mit tenne?
2022. júl. 1. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha le se szar, akkor már hogy rendelte volna neked a sors? Amúgy is baromság a sorssal dobálózni, te alakítod az életed, nem más.

Ha érdekelnéd egyáltalán, akkor foglalkozna veled, szeretetnek itt nyoma sincs, max unatkozik néha.

Nagyon egyszerű a helyzet, csak te bonyolítod, zárd ki az életedből.

2022. júl. 1. 12:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ő nem szeret téged.

Minden más fontosabb volt neki, persze kell kikapcsolódás, meg kell neki teret adni, de az írásodból az jön le hogy nem foglalkozik veled.

Ahogy ritkán ír és próbálja beadni neked hogy hiányzol neki, hidd el csak játszik veled.

Mondani, írni bármit lehet, de a cselekedekből látszik hogy valójában mit is gondol.

Igazából csak szórakozik veled.

Elhiszem hogy rossz, de az a legjobb ha elengeded.

2022. júl. 1. 12:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha sikerül lezárnod ezt a kapcsolatot, hamar rá fogsz jönni, hogy bizony milyen jól döntöttél, és hogy milyen is volt valójában veled.
2022. júl. 1. 12:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm... Az eszem is így gondolja... De annyira megnehezíti az egészet... Lehet tényleg az lenne a legjobb, ha tiltanám az életemből.. viszont nem értem, miért csinálja ezt? Nem tudom el hinni, hogy csak szórakozásból.. létezik olyan, hogy szeret tényleg, de tenni nem akar ?
2022. júl. 1. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem szerelmes ő.Csak férfiból van ő is és hiányzik neki a szex meg hogy kiöntse a lelkèt neked pl mijen volt a melóba stb .Ez róla szól nem rólatok .Ez amolyan se veled se nélküled kapcsolat .Az rendben van ha egy találkozót lemond mert közbe jött neki vmi de ha igazán kivancsi lenne ràd meg èrdekelnèd őt akkor ugrana nem habozna .De az is lehet hogy nem tudja hogy mit akar .Az is beszédes hogy hogyan reagált mikor szakítottak vele .Az sokat elárul róla .
2022. júl. 1. 13:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Értem hogy megvan a kémia iránta, de ő leszar téged. Lépj tovább.
2022. júl. 1. 13:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szexkapcsolat max, de te többet érzel iránta.

Mondjuk nem értem, miért hívhat meg írogathat - ja, mert nem tiltod le élből.

2022. júl. 1. 17:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne áltasd magad, ugyanaz van, mint amiért szakítottál vele. Ez nem lesz jobb. Engedd el
2022. júl. 1. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!