Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek, ha a barátnőtöket kellemetlen helyzetbe hozzátok? Barátnők! Mit szóltok mikor kellenetlen helyzetbe hoznak Titeket?
Gondolok itt csipkelődésekre, szívatásokra.
-Állunk egy információs körpultnál, barátnő komolyan társalog, én meg úgy teszek mintha csak a derekát fognám, de közben a nadrágjába nyúltam és a bugyiját igazgattam.
-Rokonoknál ebéd, bemászok az asztal alá a “leesett villáért” közben szoknyán keresztül megnyaltam a nuniját.
-Strandon napozik hasalva, úgy igazgatom a fürdőbugyiját hogy bevágjon neki.
-Ruhapróbánál (ez szemétség volt :D ) amit próbált nadrágot és levette, majd megfogtam azt is meg amiben jött és kiszaladtam velük, ő meg szegény egyszál bugyiban meg felsőben ott volt az öltözőben. :)
Csak azon gondolkozom, hogy mi a francért van veled az a lány.
Én az első ilyen után úgy vágtalak volna ki az életemből, mint macskát sz@rni. Nem vicces. Nem csak a lánynak, hanem másnak is kínos és kellemetlen minden szituáció. Kizárólag magadat szórakoztatod vele nem is gyermeteg, inkább teljesen beteg módon. Ahogy írsz, nekem abból úgy tűnik, hogy teljesen félkegyelmű vagy.
Az első mindent leírt :D
Amúgy mi az hogy szoknyan keresztül megnyaltad a nuniját? Ez azt jelenti hogy a szoknyát nyaltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!