Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és férfiak, nagyon gáz lenne, ha nektek kellene úgymond megpuhítanotok a barátnőtöket?
Az ember kezelje saját magát, vagy kérjen meg egy szakembert, aki pénzért ezt megteszi.
Én nem foglalkoznék ilyen kondicionálásokkal,mentálisan, lelkileg és testileg viszonylag egészséges emberekkel kívánok ismerkedni, akivel nem arra kell szánnom az időmet, hogy valami olyan állapotba érjünk, ahova más emberrel harmad annyi idő alatt is el lehet jutni, a maradék idővel meg elmélyíteni a dolgokat.
Én már túl vagyok egy ilyen lelkizésen.
Egy barát barátnőm volt ilyen,nehezen megnyílós, barátságtalan.
Egy jó ideig eltartott,míg megtudott nyílni.
Azóta is nagyon jóban vagyunk.
A gyakorlatban nagyon sok pasi úgy van mint az első, hogy nem akarnak energiát felefeccölni, hogy a bizalmát elnyerjék, mert az nagy meló, az nem olyan egyszerű, hogy “tedd szét a lábad, bébi.”.
Emberek , nem csak az IQ, az EQ is fontos!!!
Ez nem arról szól, hogy tedd szét a lábadat bébi, hanem arról, hogy normál emberekkel akarnak emberek ismerkedni. Vesződtem már életem során eleget lelkibeteg és \ vagy dilinyós emberekkel.
Ha te ebből azt a következtetést vonod le, hogy én azt írtam, nekem az kell, hogy "tedd szét a lábad bébi", akkor én meg megfordítom a kijelentésedet, nemcsak EQ kell, hanem IQ is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!