Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és férfiak, nagyon gáz lenne, ha nektek kellene úgymond megpuhítanotok a barátnőtöket?
A legfontosabb tényező, hogy szűz vagy.
Egy ilyen nő minden fáradtságot megér. A ribi egy percet sem.
"kimutatnotok felé, hogy fontos nektek, kedvességet, gyengédséget, törődést nyújtanotok önzetlenül"
Ha ő meg elfogadja, hogy én is igénylem a kedvességet, törődést stb.
Nekem pl. volt dolgom olyan csajjal, aki elvárta, hogy mutassam ki a kötődésem, naponta erősítsem meg, hogy szeretem, hogy kell nekem, stb. de ha én időnként jeleztem, hogy nekem is jól esne egy kis "puhítás" (értsd: mondjuk néha hallhatnám, hogy ő is szeret), akkor sacc per a második alkalomnál megkaptam, hogy ő belefáradt, hogy folyamatosan bizonygassa a szeretetét, legyek férfi, biztos bizonytalan vagyok és dobni akarom, és így tovább...
Tehát ha egy fájó stigmának érezném, hogy sosem volt részem (és párkapcsolaton belül nem is lehetne, ha az egyik válaszolóhoz hasonlóan senki sem akarna "dilinyósokkal" vesződni) olyasmiben, ami mások életének az egyik legjobb és legtermészetesebb része, ezért megkérnék valaki régi ismerőst, hogy segítsen a helyzeten, akkor hirtelen nem érnék annyit, hogy bárki is foglalkozni akarjon velem? Ez úgy jön le, mintha nem én lennék értékes önmagamért, hanem csak az érintetlenségem. Mintha el tudnék használódni, akár egy tárgy.
Elfogadom és megértem, hogy a partner igényli ugyanezeket, de nem lennék képes mindezt a legelejétől fogva viszonozni, neki kellene a kezdeményezőnek lennie. Világos, hogy ez nem mindenkinek oké. Kimondanom a legnehezebb, hogy "szeretlek", szerintem akkor vennék erőt magamon, ha tudnám, hogy a másiknak fontos, és már jó ideje együtt lennék vele. Tettekkel éreztetem inkább, meg azzal, hogy alig hagyom levakarni magam, annyiszor érintkezni akarok.
A szavak kötnek össze embereket vagy a tettek? Biztos tudod a választ.
"Segíteni" meg semmit nem kell a szűzességeden, azt csak elrontani lehet.
#13 De nem ám. Ha azért "veszíted el", mert el akarod, és nem azzal akivel tényleg akarod, és együtt vagy, akkor bizony elértéktelenednél. Tehát ne tedd! Semmiképen sem.
Akinek komolyan kellesz, az "bajlódik" veled. Aki meg csak szexet akar, azt ne is sajnáld. Az ő figyelmükre nincs szükséged. Ráadásul, csak rosszabbul éreznéd magad utána. Annak sincs értelme...
Van olyan, akivel tényleg akarnám, függetlenül attól, hogy nem vagyok vele kapcsolatban. Nem azt mondom, hogy biztosan lesz is belőle valami, egyrészt azért, mert neki is van beleszólása, másrészt meg lehetséges, hogy jobban kötődnék utána a sráchoz és a mimóza kis lelkivilágomra(…) rossz hatással lenne a tudat, hogy ennyi volt.
Kicsit igazságtalannak érzem, hogy egy ilyen húzás („baki”, ha úgy tetszik) azonnal és végérvényesen átminősíthetne valakit a férfiak szemében értékes lányból mocskos r!banccá, főleg, hogy fiúk esetében ilyesmi valószínűleg fel sem merülne.
Nem írtam ribit!
EHHEZ a lelki világhoz és a férfi részéről feladathoz nem áll jól az, hogy érzelmek nélkül is szexelsz.
Szóval nem mondok újat: a te döntésed.
Ja és nem..nálam ugyanolyan megítélés alá kerül egy fiú aki már a másodiknál tart..
A ribit a másik hozzászóló mondta, nem te.
Érzelmek nélkül valószínűleg nem is menne, vagy legalábbis nem elsőre és nem ebben a lelkiállapotban, ahogyan te is írtad.
igaz, nem nekem szólt a dolog..bocsi :(
annyit fűznék hozzá, hogy szerintem ez a "gyógyítás" abszolút lehet kölcsönös azzal a valakivel, mit gondolsz?
szóval nem biztos, hogy neki ez olyan kemény munka mert közben te a bújós, mindenhol ottlevő életeddel pont olyant nyújtasz ami meg őt "puhítja,gyógyítja"..
ha magamból indulok ki, szűz vagyok és álmaim társa is szűz, ezen felül könnyen kifejezem, ha valaki fontos és gondolom azt is ha első helyet kapott az életemben..ezen kívül én is a lassú ismerkedés híve vagyok, leginkább egy barátságból látom kifejleszthetőnek az igényeimnek megfelelő mélységű kapcsolatot..aztán hozzá tehetem azt is, hogy igénylem, hogy rám lógjon a szerelmem..érintkezésfüggő lennék..
ha pl én kezdenék veled akkor ez nekem nem lenne áldozathozatal..sőt élvezném, izgalmas lenne tudni, hogy teszünk azért, hogy ne csak partnerek hanem társak és barátok is legyünk
és a legfontosabb, hogy ilyen fiú még azért rajtam kívül is akad melléd..nem sok de azért vannak
szóval elég erős valuta a gyengédséged és a szűzességed, nyugi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!