Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Az exem 11 hónapja úgy döntött, hogy elköltözik. Megismert valami csajt. Egy ideig könyörögtem, majd továbbléptem. Most úgy döntött, hogy amit a kapcsolatunk alatt vásárolt háztartásicikkeket (közöskasszán voltunk, én is minden pénzem hazaadtam), azt el akarja vinni. Voltak már húzásai, ráírt a páromra, ilyesmi.

Ez onnan indult most, hogy a hajvágót vegyem meg vagy elviszi. Mondtam vigye el. Azon a napon, amikorra megbeszéltük, akkor nem jött érte, nem jelzett sehogy. Ma rámírt, hogy 10 perc és nálam van. Mondtam, nem érek rá. Ezért mondta, hogy akkor háborúzzunk, el akar vinni mindent. Mosógép, mikró, fagyasztó, ágynemű... Ti mit tennétek?

2020. dec. 17. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Vennék egy flexet, majd mindennek a felét...de szó szerint! a felét, megkapná.
2020. dec. 17. 17:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Engem az zavar, hogy áskálódott meg hogy azt hiszi, hogy nekem csak az a dolgom, hogy azt lessem, hogy neki mikor ideális az időpont. Mintha nekem nem lenne állásom és saját dolgaim, párkapcsolatom.

Meg 11 hónap után miért követelőzik?! Nem is értem. És persze, értem, hogy dühből cselekednél vagy dacból. De ő úgy tartja számon, hogy eltartott engem és én nem dolgoztam a 3 év alatt. Persze, fizettem a lakást és ételt vettem. Gondolom ez semmi.

Tényleg nem tudom, hogy nekem most tényleg neki kellene adnom minden háztazártási eszközt meg amit vinni akar?

2020. dec. 17. 17:53
 3/5 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy viheti, de akkor legalább a felét fizesse ki mindennek. Vagy ha nagyon kellenek a tárgyak akkor én ajánlom fel, hogy kifizetem neki a felét.
2020. dec. 17. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Excel tabla es felirni mindennek az arat. A fele az ove.
2020. dec. 17. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Letiltanám a picsába mindenhonnan, és nem nyitnék ajtót. Nem az, hogy sajnálok egy mikrót vagy egy hajvágót, de nehogymár még ő pattogtasson, meg játszadozzon az időddel.

Vagy ha tényleg nagyobb értékű dolgokról is szó van, akkor megírnám, hogy pontban mikor pakolom majd ki őket a folyosóra, ha jön jön, ha nem nem. Esetleg egy bútorszállító céggel elvitetném amit kell a címére. De velem ne szórakozzon, hogy váratlanul felbukkan mint valami keljfeljancsi.

2020. dec. 17. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!