Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valami elromlik egy párkapcsolatban akkor kedves hölgyek, miért nem vagytok hajlandóak megpróbálni megjavítani, vagy megpróbálni változtatni a dolgokon, ha kiderülnek a dolgok egymás számára hogy mi volt a baj a kapcsolatban?
KÉRLEK CSAK NORMÁLIS HOZZÁSZÓLÁSOKAT ÍRJATOK, KOMOLYAN KÉRDEZEM.
Saját példa alapján: Ha olyan dolgokról van szó amin simán lehetne változtatni és a nő szereti a másikat, de valahogy mégse akarja hogy változzanak a dolgok az miért van? Miért van a teljes elzárkózás és közömbösség, válasz nélkül hagyás, ha egyértelmű ok nincs pl. Megcsalás. De ugyanakkor a kapcsolatfelvételi lehetőség megmaradt.
41-es
Értem amit mondasz és igazad van. Csak a dolog miértje a lenyeg?
Az utolsó szavakban is ott volt hogy őszintén szeret. Ha valakit szeretünk akkor miért nem vagyunk hajlandóak esélyt adni a kapcsolatnak, hogy ne egy könnyen változtatható dolgon menjen el az egész?
Ha valakivel nem akarok együtt lenni akkor szeretni se szeretem már, nem?
43-
A sokadik esélyre valahogy jobban megértem ha inkább nemet mondasz.
De hogy egyet se, inkább elfordulok. Annak ellenére hogy ha átgondolja akkor ebből még nagyon jó is lehetett volna.
Ha valami nem tökéletes folyamatosan akkor annak érdekében nem is próbálunk tenni?
Így nem lehet hosszútávú kapcsolatot teremteni senkivel.
Te is adtál lehetőséget minimum egyet ha jól értelmezem.
"Ha valakivel nem akarok együtt lenni akkor szeretni se szeretem már, nem?"
Azért ez nem így működik.
Én már léptem ki úgy, hogy szerettem az illetőt, de magamat se akartam tönkretenni.
"Nem az egyből a menekülést választom, mert az a könnyebb."
Szíve joga a menekülést választani, mert nem jelentesz neki semmit. Az, hogy esetleg mondta, hogy szeret...ugyan már...Neki meg ez a könnyebb. Miért kellene vergődnie, ha ő inkább szabadulna tőled?
Egyébként nem csodálom, hogy inkább megy, mintsem meg akarna bármit is javítani, mert eléggé ijesztő vagy. Nem tartod tiszteletben a másik akaratát abban, hogy nem kér többet belőled, keresgéled itt az okokat és miérteket, hogy miért nem akarta húzni azt, ami neki nem jó, miközben végtelenül egyszerű: nem kér többet belőled. Ennyi. Csak azért mert egyszer elkövette azt a hibát, hogy szóbaállt veled, és esetleg kapcsolatba kerültetek, még akkor sem, ha kimondta a szeretlek szót, nem kötelezi irányodba semmire. Neki ennyi volt. Az , hogy te ezt nem vagy képes benyelni, az a te bajod, nem az övé.
Sajnálom ha annak tűnök, a körülmények váltották ki mert elég csúnya módon adta a tudtomra és óriási kételyek maradtak. Egy idő után az ember nehezen visel dolgokat.
Abszolúte tiszteletben tartom, de attól még lehetett volna dolgokat tisztázni. Ha változtatni próbálni nem is. Többek között azt hogy azért mert... és akkor meg van beszélve, mindenkinek könnyebb. Vele egyáltalán nem viselkedtem úgy hogy ez a viselkedés indokolt legyen.
"De hogy egyet se, inkább elfordulok. Annak ellenére hogy ha átgondolja akkor ebből még nagyon jó is lehetett volna.
Ha valami nem tökéletes folyamatosan akkor annak érdekében nem is próbálunk tenni?"
Én többet nem küzdök, sokat tanultam a fentebb említett kapcsolatból. Ha megfogalmazódik bennem, hogy ki kéne lépni, akkor ki is fogok, mert az emberek nem változnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!