Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha valami elromlik egy párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valami elromlik egy párkapcsolatban akkor kedves hölgyek, miért nem vagytok hajlandóak megpróbálni megjavítani, vagy megpróbálni változtatni a dolgokon, ha kiderülnek a dolgok egymás számára hogy mi volt a baj a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

KÉRLEK CSAK NORMÁLIS HOZZÁSZÓLÁSOKAT ÍRJATOK, KOMOLYAN KÉRDEZEM.

Saját példa alapján: Ha olyan dolgokról van szó amin simán lehetne változtatni és a nő szereti a másikat, de valahogy mégse akarja hogy változzanak a dolgok az miért van? Miért van a teljes elzárkózás és közömbösség, válasz nélkül hagyás, ha egyértelmű ok nincs pl. Megcsalás. De ugyanakkor a kapcsolatfelvételi lehetőség megmaradt.

nov. 4. 17:44
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
93%
Erre kell a konkrét eset. Nagyon nem lehet általánosítani.
nov. 4. 17:47
 2/60 anonim ***** válasza:
32%
Szakított veled a nőd?
nov. 4. 17:48
 3/60 anonim ***** válasza:
83%
Mert 34 évesen pontosan tudom, hogy semmi nem fog valtozni, es semmit nem tud valtoztatni egy ferfi.. max ideig oraig, utana ugyanis b*szik a házimunkat megcsinalni stb.
nov. 4. 17:59
 4/60 anonim ***** válasza:
28%

Já, akiknek állandoan meg kell változni érdekes ha megváltozol is, akkor is elhagynak/megcsalnak.

Ha vki nem szeret, az megvaltozva se fog szeretni. Ugyanis a szeretet szerelem az nem ilyen. Az nem elvárásokon alapszik meg azon hogy a saját képedre formálj vkit.

Anno en tele voltam megfelelési kenyszerrel karriert epitettem mert a párom azzal zsarolt ha tovabbra is csak alkalmi munkáim vannak, kidob(háta végén tobbet kerestem mint ő fix helyen), plusz minek festem magam ne hordjak szoknyát etc átmentem vmj sportos szinte hiphop fiús csajba, aztán mikor már nem tudott semmibe beleállni, belekötött egy apró anyajegybe vagy pattanásba is, aztán lecserélt egy szemuveges okj vegzettségü debellára.

Azota elmehet mindenki a tudja hova a kéréseivel.

nov. 4. 17:59
 5/60 A kérdező kommentje:
Egyes kommentelő, kérlek írj privátban ha segítő szándékkal írtál és tudnál akár egy véleménnyel segíteni.
nov. 4. 18:01
 6/60 A kérdező kommentje:

Hármas kommentelő:

Tehát egy óriási általánosítás miatt nem lehet egyetlen esélyt sem adni a másiknak? Mindenkiben azonnal a tökéletes pasit keresitek?

Abban egyetértek ha sokafjára sem sikerül. De ha nincs rendesen lekommunikálva a dolog pl jelen esetben akkor az elég nehéz lássuk be..

nov. 4. 18:07
 7/60 anonim ***** válasza:
41%

Nem oriási általánositás. Hanem aki a saját párját nem képes elfogadni, annak nem a saját párja kell!

Csak ezt még ő maga se tudja. Kivetítés.

Ha te pl impotens vagy, nem az a baj, hogy a párod nem akar kezenállva szexelni elhiheted.

Nagyon sokan kivetítik a saját hiányosságukat a parjukra.

nov. 4. 18:12
 8/60 A kérdező kommentje:

Négyes kommentelő:

Ha arról van szó hogy folyton változnia kellene valakinek akkor megértem amit mondasz. De ha rögtön az első fennakadásnál esélyt se adnak a másiknak az azért felvet kérdéseket.

Nem a saját képre formáláson lenne a hangsúly hanem hogy azon dolgokat amik miatt nem érzi jól magát valaki a kapcsolatban meglehet változtatni akkor miért nem lehet megpróbálni, ha alapvetően nincs baja a másik emberrel? És csak megfelelő komummunikációra lenne szükség.

nov. 4. 18:15
 9/60 A kérdező kommentje:

Hármas:

Ha olyan dolgokról van szó, amiken nem lehet változtatni mint az általad említett inpotencia azt értem.

De ha nem egetrengető dolgokról van szó és mind2 fél szereti a másikat akkor ha valakinek valamivel gondja van, akkor a másik igenis képes lehet azokon a területeken változni, ami a másiknak gondot okoz.

Milyen hiányosságra gondolsz?

nov. 4. 18:23
 10/60 anonim ***** válasza:
79%

De ha megirjàk hogy miert akkor minek vitatkozol azzal?

Tobb opcio miatt nem akar változni vki

- nem érdekled

- nincs megfelelési kenyszere kb senki felé

- a frusztráciod kérésed eleve azt is jelentheti, hogy nem vele hanem a te igényeiddel azaz pont hogy veled van a baj

- nem érzi ugy, hogy a változás az ő erdekét is szolgálná, ergo nem akar változni

- nem azert szuletik meg vki hogy másokat szolgáljon(ki)

- vagy kellemetlen a kérésed neki, részéről ez áldozat lenne.

- vagy érted neki nem éri meg megváltozni

- vagy épp van más, aki meg ugy szereti ahogy van

- vagy egyszeruen nem is biztos abban ha megváltozna az egyáltalán megoldás lenne mert lehet alapjaiban is a sz.r az egész, ugy ahogy van

Stb.

nov. 4. 18:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!