Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha valami elromlik egy párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valami elromlik egy párkapcsolatban akkor kedves hölgyek, miért nem vagytok hajlandóak megpróbálni megjavítani, vagy megpróbálni változtatni a dolgokon, ha kiderülnek a dolgok egymás számára hogy mi volt a baj a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

KÉRLEK CSAK NORMÁLIS HOZZÁSZÓLÁSOKAT ÍRJATOK, KOMOLYAN KÉRDEZEM.

Saját példa alapján: Ha olyan dolgokról van szó amin simán lehetne változtatni és a nő szereti a másikat, de valahogy mégse akarja hogy változzanak a dolgok az miért van? Miért van a teljes elzárkózás és közömbösség, válasz nélkül hagyás, ha egyértelmű ok nincs pl. Megcsalás. De ugyanakkor a kapcsolatfelvételi lehetőség megmaradt.

nov. 4. 17:44
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:
18-as kommentelőnek válasz az előző
nov. 4. 19:03
 22/60 anonim ***** válasza:
100%
A 18. válaszadó vagyok. Szerintem sok ember meg sem próbálja, manapság már türelmetlenebbek, intoleránsabbak vagyunk, megváltozott a társadalom. A megfelelő, asszertív kommunikáció nagyon sokat nyomna a latban!
nov. 4. 19:08
 23/60 anonim ***** válasza:
Ha nem akar változtatni a kommunikációs stílusán, akkor ha fejre állsz sem fog változni semmi.Vagy elfogadod így, vagy tovább lépsz.Más út nincs.
nov. 4. 19:09
 24/60 anonim ***** válasza:

A kommunikacio is kétélű dolog.

Exemnek baja hogy nem állok vele szóba. (Azért van kidobva medt társkerezett talonozott mellettem.)

Amikor szóba állok vele (ki akar békulni)mai nap is tagadja hazudik, ergo semmilyen megbánása belátása sincs. Es erre akar épiteni.

Igy nyilvan ujra ott is hagytam es nem beszélek vele.

És erre ő" de beszéljünk! Mindent meg lehet beszélni! Talalkozzunk ne tilts le!"

Mint aki hülye, komolyan mondom.. hát nem ott álltam elotte hogy beszéljünk? Aki hazudik azzal nem lehet nincs miről beszélni..

nov. 4. 19:18
 25/60 A kérdező kommentje:
18-as sajnos igazad van. De még azzal is annyira türelmetlenek vagyunk akit elvileg mindennél jobban szeretünk? Ha látjuk hogy valami nem oké, meg se próbálunk rajta változtatni, ha egyértelmű hogy simán lehetne?
nov. 4. 19:19
 26/60 anonim ***** válasza:
A 18. válaszadó vagyok. Sok esetben így van, szerintem a mai kor embere alapjában véve türelmetlenebb.
nov. 4. 19:21
 27/60 A kérdező kommentje:

23-as

Értem én, de mi ez a hozzáállás sok ember részéről még azzal is akit szeretünk? Még azért se próbálnak változtatni az emberek egy kicsit se akit szeretnek?

nov. 4. 19:23
 28/60 anonim ***** válasza:
94%
Felnőtt emberen én nem állok neki farigcsálni. A személyiség adott, ha nem tudtunk x hónapig/évig megtanulni kommunikálni, akkor nem is fogunk, mert vagy eleve nagyon eltérő a kommunikációs kultúránk, vagy ugyanez a helyzet a megküzdési stratégiával. Egyik se orvosolható, legfeljebb az egyik fél magára erőltet egy szerepet, amíg tudja tartja, aztán visszatér minden az alap állapotba és elcsesztünk éveket feleslegesen.
nov. 4. 19:24
 29/60 A kérdező kommentje:
24-es értem amit mondasz, és itt látom is az indokod. De szerencsére nálunk megcsak hazugságok se voltak.
nov. 4. 19:25
 30/60 A kérdező kommentje:

28-as

Értem, ez is egy nézőpont és nem mondom hogy nincs igazad. De nem pont arról kéne szólnia a dolgoknak hogy egymáshoz csiszolódunk? Ha meglátjuk egymásban azt amit egész eddig kerestünk akkor így kéne lennie nem? 2 tökéletes ember nem létezik akik mindenben megfelelnek a legapróbb részletekig.

nov. 4. 19:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!