Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valami elromlik egy párkapcsolatban akkor kedves hölgyek, miért nem vagytok hajlandóak megpróbálni megjavítani, vagy megpróbálni változtatni a dolgokon, ha kiderülnek a dolgok egymás számára hogy mi volt a baj a kapcsolatban?
KÉRLEK CSAK NORMÁLIS HOZZÁSZÓLÁSOKAT ÍRJATOK, KOMOLYAN KÉRDEZEM.
Saját példa alapján: Ha olyan dolgokról van szó amin simán lehetne változtatni és a nő szereti a másikat, de valahogy mégse akarja hogy változzanak a dolgok az miért van? Miért van a teljes elzárkózás és közömbösség, válasz nélkül hagyás, ha egyértelmű ok nincs pl. Megcsalás. De ugyanakkor a kapcsolatfelvételi lehetőség megmaradt.
A kommunikacio is kétélű dolog.
Exemnek baja hogy nem állok vele szóba. (Azért van kidobva medt társkerezett talonozott mellettem.)
Amikor szóba állok vele (ki akar békulni)mai nap is tagadja hazudik, ergo semmilyen megbánása belátása sincs. Es erre akar épiteni.
Igy nyilvan ujra ott is hagytam es nem beszélek vele.
És erre ő" de beszéljünk! Mindent meg lehet beszélni! Talalkozzunk ne tilts le!"
Mint aki hülye, komolyan mondom.. hát nem ott álltam elotte hogy beszéljünk? Aki hazudik azzal nem lehet nincs miről beszélni..
23-as
Értem én, de mi ez a hozzáállás sok ember részéről még azzal is akit szeretünk? Még azért se próbálnak változtatni az emberek egy kicsit se akit szeretnek?
28-as
Értem, ez is egy nézőpont és nem mondom hogy nincs igazad. De nem pont arról kéne szólnia a dolgoknak hogy egymáshoz csiszolódunk? Ha meglátjuk egymásban azt amit egész eddig kerestünk akkor így kéne lennie nem? 2 tökéletes ember nem létezik akik mindenben megfelelnek a legapróbb részletekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!