Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha valami elromlik egy párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valami elromlik egy párkapcsolatban akkor kedves hölgyek, miért nem vagytok hajlandóak megpróbálni megjavítani, vagy megpróbálni változtatni a dolgokon, ha kiderülnek a dolgok egymás számára hogy mi volt a baj a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

KÉRLEK CSAK NORMÁLIS HOZZÁSZÓLÁSOKAT ÍRJATOK, KOMOLYAN KÉRDEZEM.

Saját példa alapján: Ha olyan dolgokról van szó amin simán lehetne változtatni és a nő szereti a másikat, de valahogy mégse akarja hogy változzanak a dolgok az miért van? Miért van a teljes elzárkózás és közömbösség, válasz nélkül hagyás, ha egyértelmű ok nincs pl. Megcsalás. De ugyanakkor a kapcsolatfelvételi lehetőség megmaradt.

nov. 4. 17:44
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
56%

"

Milyen hiányosságra gondolsz?"

Irtam rá példát.

Pl ha egy pasi azt akarja hogy az ágyban alakitson a nő az eleve abbol is adodhat hogy a pasi ki van égve neki már több inger kell az ágyban(ellenben másnak még attol is feláll ha csak megfogja egy nő kezét)

Ez pl hogy a pasinak vannak hiányosságai(unja a szexet nem tudja élvezni "impotens") amit a párjára vetít ki ergo tőle várja hogy ugráljon meg konzumáljon neki hogy végre felálljon az impotensnek.

nov. 4. 18:30
 12/60 anonim ***** válasza:
100%

Lehet valami neked apróság, neki meg nagyon nem az. Sőt, ha inkább a szakítást választja, akkor nem lehet, hanem biztos. Olyat akarsz tőle, amit ő nem akar megtenni, annyira nem, hogy a szakítás a jobb opció számára.

Ez ennyi, nem bonyolult.

nov. 4. 18:34
 13/60 anonim ***** válasza:
94%
Felnőtt ember alapvető viselkedésbeli problémákon nem fog változtatni, ha ő olyan. Én meg nem fogok vele szenvedni. Olyannal maradok együtt akit nem kell megváltoztatnom, mert úgy jó nekem ahogy vagy.
nov. 4. 18:36
 14/60 anonim ***** válasza:
90%
Az ember nem tud hosszú távon megváltozni, olyan amilyen
nov. 4. 18:36
 15/60 A kérdező kommentje:

Hármas: Értem már mire gondolsz.

Ezzel kapcsolatban igazat tudok adni. De én olyan könnyen változtatható dolgokra gondolok mint például az egymással nem megfelelő kommunikációból adódó problémák. Az egymással való kommunikáción könnyebben lehet változtatni mint egy inpotencián.

nov. 4. 18:37
 16/60 A kérdező kommentje:

12. És 13. Kommentelő:

Értem amit mondasz. És igazat adok de nem mindig van ez így szerintem. Az alapvető viselkedésbeli dolgok is egy nehezen vagy nem alakítható dolog valóban. Jelen esetben egy olyan dolog a probléma ami mindenkinek szerintem a kisebbik gondok közé kéne tartoznia. Jelen esetben a nem megfelelő kommunikáció. Azon szerintem nem nehéz változtatni és egy próbát megérhet. De hogy egy próbát se az érdekes.

nov. 4. 18:46
 17/60 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok hogy felnőtt embernek már tudnia kéne értelmesen kommunikálnia, az érzéseiről is, vágyairól, mindenről. Ha már ezen elakad az egész, az már baj. Kommunikációban is matchben kell lenni, ez is a kapcsolat alapja.
nov. 4. 18:52
 18/60 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy erre a kérdésre nem lehet érdemben válaszolni.

Vannak olyan nehézségek, amelyeken felül lehet kerekedni, viszont olyan problémák is akadnak, melyeket nem lehet megjavítani (pl. a másik régóta szenvedélybeteg, adtál számtalan esélyt, de nem hajlandó változtatni, esetleg többször félrelépett, és hasonlók)..

nov. 4. 18:53
 19/60 A kérdező kommentje:

17-es

Teljes mértékbennigazad van. De ha ez nem igazán ment leginkább az ő részéről. (Nem azt mondom hogy velem nem volt gond)

És kiderül hogy ez volt a fő gond. Akkor miért nem lehet megpróbálni változtatni rajta?

Ergo ha valami elromlik vagy nem megy miért nem lehet megpróbálni megjavítani? Miért az azonnali lecserélés tűnhet megoldásnak?

nov. 4. 19:00
 20/60 A kérdező kommentje:

Értem amit mondasz. És igazad van. De ha olyanról van szó amin simán lehet változtatni akkor azon miért ne lehetne megpróbálni?

Jelen esetben a bem megfelelő kommunikácio volt a legfontosabb. És ha kiderült, miért ne lehezne változtatni azon amin simán lehetne?

nov. 4. 19:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!