Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha valami elromlik egy párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valami elromlik egy párkapcsolatban akkor kedves hölgyek, miért nem vagytok hajlandóak megpróbálni megjavítani, vagy megpróbálni változtatni a dolgokon, ha kiderülnek a dolgok egymás számára hogy mi volt a baj a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

KÉRLEK CSAK NORMÁLIS HOZZÁSZÓLÁSOKAT ÍRJATOK, KOMOLYAN KÉRDEZEM.

Saját példa alapján: Ha olyan dolgokról van szó amin simán lehetne változtatni és a nő szereti a másikat, de valahogy mégse akarja hogy változzanak a dolgok az miért van? Miért van a teljes elzárkózás és közömbösség, válasz nélkül hagyás, ha egyértelmű ok nincs pl. Megcsalás. De ugyanakkor a kapcsolatfelvételi lehetőség megmaradt.

nov. 4. 17:44
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:

18-as

Szerinted mi miatt lehetünk ekkora mértékben türelmetlenek?

Jelen esetben a 20-30 közötti korosztályra gondolok.

Azt hiszem ez egy lehetséges magyarázat számomra. A türelmetlenség lehet egy indok erre a viselkedésre.

nov. 4. 19:32
 32/60 anonim ***** válasza:

30, nekem a kommunikáció kardinális kérdés. Olyanban nem találhattam meg, amit egész addig kerestem, akivel nem működik a kapcsolat valamelyik alappillére. Legyen az a szex, a kommunikáció, vagy az alapvető célok, tervek.

Én amúgy se köteleződök el ennyire érzelmileg, amíg nem biztos a dolog, amíg nem csiszolódunk össze.

Tökéletes persze nincs, de, ha valami számomra fontosban különbözünk, akkor elengedem.

nov. 4. 20:03
 33/60 anonim ***** válasza:
70%
Nem csiszolódgatok, nem kell olyan partner, akivel nehezebb együtt lenni, mint egyedül. Szándékosan nem írod le, mi volt a konkrét gond? Nyilván nincs olyan, akivel 100%-ban minden passzol, de baromira nem mindegy, hogy mi az, ami nem passzol.
nov. 4. 20:05
 34/60 A kérdező kommentje:

32

Na ez az érdekes hogy valahol elromlott mert az alapok tök jól müködtek. És mégis..

nov. 4. 20:46
 35/60 anonim ***** válasza:
Mi a konkrét szituáció?
nov. 4. 20:46
 36/60 A kérdező kommentje:

33-

Amit mondasz az a dolog másik vége. Ha nehezebb vele mint nélküle akkor persze. De nem erre véloztam.

Azt nem tudom leírni amiről nem tudok. Az lett egyértelmű hogy kommunikációs gondok alakultak ki amik félreértésekhez is vezettek. Konkrét törtenetet elmesélni nem sok értelme lenne.

Ha volt is valami ami nem passzolt nem mondta el. Ami megint csak kommunikációs probléma. Mert ha nem is próbáljuk megbeszélni akkor csak a végső megoldás marad.

nov. 4. 20:55
 37/60 A kérdező kommentje:

35-

Legfőképpen az idővel kialakult nem megfelelő kommunikáció egymással, ami félreértésekhez, és talán a másiknak nem tetsző szituációkhoz vezetett. Illetve nem megbeszélt dolgok.

Ezen simán lehetne változtatni, főleg miután kiderült hogy mi okozta a félreértéseket.

nov. 4. 20:59
 38/60 anonim ***** válasza:
Írd le priviben, ha itt nem mered, elég katyvasz...
nov. 4. 21:20
 39/60 anonim ***** válasza:
Azt értjük, hogy kommunikációs gond, bővebben?
nov. 4. 21:28
 40/60 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy miről van szó, milyen volumenű az adott dolog.
nov. 4. 21:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!