Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnám ezt feldolgozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Hogy elhagyott egy majdnem 10 évvel idősebb férfiért, úgy, hogy én törtem magam azon minden nap, hogy iskola mellett legyen pénzem őt ide-oda elvinni, megadni neki mindent amit szerettem volna, edzettem hogy jó testem legyen, nem ittam nem dohányoztam nem nőztem soha mellette, nem jártam bulizni. Ő elhagyott engem egy kocsmákba járó, alkoholt eléggé kedvelő dohányzó 33 éves férfiért, aki bár valószinűleg (képeiből itélve) sokkal gazdagabb mint én, elhanyagolt testű, kövérkés, kopaszodó...

Szakitott velem, valószinűleg már ilyenkor is ismerték egymást, de igy 2 hónappal később már biztos vagyok benne hogy mi van köztük.

okt. 19. 19:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Idővel kérdező és mondjuk jó lenne ha nem lenne megfelelési kényszered.
okt. 19. 19:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Ez félreérthető volt, a dolgok amiket teszek, pl az edzés, az nem miatta volt, a pénzkeresés sem. Ezt csak hozzátettem hogy q jó testalkat neki mindig is fontos volt, most ezt nem így látom
okt. 19. 19:45
 3/15 anonim ***** válasza:
58%
Legalább ne hazudj saját magadnak. Miatta hajtottad magad, hogy el ne hagyjon és mégis megtette.
okt. 19. 19:52
 4/15 anonim ***** válasza:
10%

2.

Ott a gazdag faszi ad neki pénzt szeretőre. Így a jó test is megvan, de még pénz is, meg szolgák. Te csak szolga voltál meg esetleg jól néztél ki, de hol a pénz, öcsém? Anélkül ez kevés, mint egérben a cintányér.

okt. 19. 19:53
 5/15 A kérdező kommentje:

Akkor inkább velem van a baj mint a nővel?😂

3as, nem hazudok magamnak, azóta is kitartóan edzek és dolgozok.

okt. 19. 20:02
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

5: Szerintem veled is van baj, mert rossz kötődési minta alapján választasz párt és még mindig visszasírod.

Felsorolsz alap dolgokat, mintha mindezt érte tetted volna, és ezért neki nem lett volna szabad elhagyni. Miért?

Szar dolog a visszautasítás, de ez van, következő párod majd ügyesebben választo, hiszen tudod mik az árulkodó jelek, mi az amire vágysz, mi volt rossz és másképp fogsz cselekedni.

okt. 19. 20:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Feldolgozni úgy, hogy magadra koncentrálsz. Önismereti könyvek, kirándulás, utazás, és minden olyan, amire vágysz de mondjuk nem probáltad ki. Készíts egy tervet. És a leírásod alapján azt mondom legyél egy kicsit rossz 😄

Nem kell a másiknak mindenben megfelelni, elég ha magadnak megfelelsz!

okt. 19. 20:18
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
Vannak ilyen nők akiknek nem jó semmi. Ne bánd hogy egy ilyen miatt szakított majd találsz olyat aki értékeli mind ezt.
okt. 19. 20:25
 9/15 A kérdező kommentje:
Az, hogy legyek egy kicsit rossz, lehet hogy rámférne. De kérlek ezt fejtsd ki.
okt. 19. 20:41
 10/15 anonim ***** válasza:
84%

Zsivány, pimasz mitudomén, játékos, kalandor egy kis rafináltság.

Azt gondolom, hogy egy magadfajta férfi (ne vedd sértésnek) olyan szögmérő vonalzó. A minden kiszámítható egy idő után borzasztó unalmas. Kicsit ki kell mozdulni a megszokottból. Nincs valami titkos, huncut vágyad, amit megtennél? Mi tart vissza? Miért vagy ilyen katonás?

okt. 19. 20:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!