Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kibírni, hogy ne keresd a másikat?
Figyelt kérdés
Ne hívd, ne írj...tegnap 14:46
1/21 anonim válasza:
Beszélgess másokkal. Barátok, család, ilyesmire gondolok, nem pasizás/csajozásra.
2/21 anonim válasza:
Úgy, hogy belekezdesz valamibe, ami minden energiádat lemeríti. Egy tanfolyam, egy edzés, életmódváltás, stb. Pl legyél te a napi/heti világrekorder a Duolingon.
4/21 anonim válasza:
Felteszem, azért kérded, mert vannak ezzel kapcsolatos gondjaid!
Lehet, ha megosztod másokkal, ami történt, azzal is kicsit enyhülhet a késztetés.
Ha gondolod, írd le, hátha segít
5/21 anonim válasza:
Nagyon nehezen. Legyen elég önbizalmad, engedd el! Akkor majd ő keres Téged.
6/21 anonim válasza:
Életem egyik legnehezebb időszaka volt, a közös gyerek miatt pedig meg sem szakíthattam vele teljesen a kapcsolatot. Mellé még hülyített is hónapokig.
Nekem az segített, hogy átgondoltam tiszta fejjel aprólékosan, hogy miért lett vége. Hogyan viselkedtem én, hogyan ő. Rájöttem, hogy nem is passzoltunk, hiába mondjuk szerettem. Az elengedés itt kezdődik, hogy elkezded levonni a tanulságokat.
7/21 anonim válasza:
Szakítás kategóriába tetted, szóval koncentrálj azokra a rossz dolgokra, amik miatt nem ment együtt, ha meg kihasznált, megcsalt, akkor arra, hogy most zöld utat kaptál, hogy egy számodra ideálisabb társsal hozzon össze az élet, aki megbecsül. Addig foglald le magad. Az idő tényleg megoldja ezeket. Viszont dehogy várd azt, hogy majd ő keres, hiszen szakítottatok, nincs már dolgotok egymással!
8/21 anonim válasza:
Írd le mindig amit mondani akarsz neki, vagy vedd fel mikrofonnal, és majd ha már nem kell legfeljebb letörlöd. Ha viszont megvilágosodna hogy mégis kellesz neki, akkor meg tudod mutatni némelyiket hogy örvendezzen mennyire fontos ember. De mondjuk ez ritkán sikerül jól, az újrakezdés, persze van amikor mindketten kijavítják a hibákat.
9/21 anonim válasza:
8 folytatás, az fontos hogy ne küldd el neki csak úgy írd de végül ne küldd el.
10/21 anonim válasza:
Ne tedd tönkre magad, ne ábrándozz azon, hogy majd visszajön. Okkal lett vége, nem működött. Az elengedésen dolgozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!