Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kibírni, hogy ne keresd a másikat?
Nehéz. De én azt beszéltem meg magammal mindig, hogy pl 3 hónap múlva lesz a szülinapja, akkor írok neki, aztán meg is fogom kérdezni, hogy mizu vele. Ilyen nagyobb intervallumot adj meg, több hónap legyen. Amikor elérkezett az az időpont, hát eszem ágában sem volt írni már neki :D De az elején segített, hogy majd még úgyis beszélhetek vele, csak nem most. Amikor meg ott volt a lehetőség, addigra már rég meggondoltam magam :D
tegnap 15:54
Normális ember békén hagyja az exét, ha egyszer szakítottak. Vagy ez nem párkapcsolat volt? Ha az volt, tedd el a telódat, ne legyen a kezed ügyében és munka, hobbi, sport, nyelvtanulás. Hajrá.
tegnap 16:02
Nekem kéne mindig pitiznem es tovaábblendíteni a bestelgetést mert a masikból nem jön gördülékenyen.
Így inkább nem írok ennek annak.
tegnap 17:26
13-as felnőtt párkapcsolat - szakítás témakörben van a kérdés. Hogy jön ide a válaszod? :D Azt írd le, hogy ha szakítasz a pároddal hogy bírod ki, hogy utána ne keresd.
tegnap 17:31
Ja bocsi.
Exeket tekintve aki csal elhagy nem szeret lesz.r (nem véletlen ex), azt értelmét se látom keresni. Meg általaban exek pitiznek visszafele, nem én. De már "idegenként"(szakitással valahogy megváltoznak)
tegnap 18:31
15
Milyen kis 'szókimondó' vagy. Viszont, ha megengeded leírom a meglátásomat én is. Nem pitizik semmi. Addig "pitizik" amit te így hívsz, míg szereti. Míg küzd, míg akarja a másikat. Ha már nem, akkor megette a fene az egészet.
tegnap 20:22
16-os Aki akarja a másikat, az azért küzd, hogy ne legyen szakítás. Ha addig nem érdekelte a másik, akkor utána már csak a sérült egója érdekli, meg hogy nincs szex este, meg nincs aki főzzön rá. Ha nem küzd a kapcsolatért, amíg még megmenthető lenne, akkor ot tette meg a fene az egészet. El kell felejteni az ilyet és továbblépni.
tegnap 20:37
Értem amit mondasz és igazad
is van bizonyos értelemben. Viszont én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. Nem érdemes olyan emberért küzdeni aki hátat fordít neked. Te 101x sem fordítottal neki hátat ő igen. Míg ő éli az életét megcsal te meg otthon sírsz. Aztán rájössz hogy milyen ember is az ilyen. Olyan, akit el kell minél hamarabb felejteni.
tegnap 20:52
Igen és az ilyent csak az egója érdekli, hogy többé nem birtokolhat. Meg nem használhat ki.
tegnap 20:53
Plusz az, hogy az önbizalma csorbát szenved. Sosincs semmi szeretetről
tegnap 20:54
Kapcsolódó kérdések: