Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog ez még tartani? Hogy lehet kibírni?
ezen semmi nem segít. Tényleg csak az elcsépeltnek tűnő mondás, az idő
Ez pedig mindenkinél változó.
Nekem azért 2-3 hónap alatt sikerült túltenni magam egy több mint 3 éves kapcsolaton.
Másnak ez évekbe is telhet
Adj magadnak időt, és próbálj másra koncentrálni, de igen is gondol végig a dolgaid, ha eszedbe jut ő. Nem szabad elhessegetni a gondolatokat, mert annál inkább rákoncentrál az agyad
Igen hagyd kicsit lenyugodni...! szerintem.
Én is most írtam ki egy kérdést két év után, minden éjjel vele álmodok, szintén, de már két hónapja :(
Már rutinosak vagyunk átlag kb. másfél -két hónap kell amíg "elengedem"...lehet a kíváncsiságára is alapozni én is felszívódtam hetekre egy balhé után ő keresett pedig kidobott!...most is vergődik tudom...
semmiképp ne zaklasd most, annak veheti van az az idegállapot tényleg!! Sajnos most én is tapasztalom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!