Hogy fogom kibírni 7 hónapig a szerelmem nélkül? (Egyéb okok miatt sehogy sem tudjuk tartani a kapcsolatot. )
Figyelt kérdés
Nagyon elszomorodtam, és nagyon tanácstalannak érzem magamat. :( Fogalmam sincs, hogy fogok átvészelni több mint fél évet anélkül, hogy láthatnám, vagy beszélhetnénk.2011. aug. 22. 13:25
1/16 anonim válasza:
Levelezni sem tudtok? Posta csak van ott, ahol lesz. Nem mondom, nehéz lesz, de gondolj arra, hogy sokan kibírták már ezt, nektek is menni fog!
2/16 anonim válasza:
Nem rosszból irom, de ha még beszélni sem fogtok tudni, akkor szerintem törődj bele, hogy vége ennek a kapcsolatnak. 7 hónap túl sok idő szerintem.
De attól is függy mennyi ideje vagytok együtt, mennyire komoly a kapcsolat, miért kell 7 hónapig nélkülöznötök egymást, stb. Igy elég nehéz válaszolni, hogy semmit nem irtál.
3/16 anonim válasza:
Gondolj arra h regen is kibirtak amikor katonasag volt. :) Foglald el magad mindig valamivel, szamold vissza a napokat. Kitartas!!
5/16 anonim válasza:
Attól függ, hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, hová megy a párod..Én éltem távkapcsolatban, igaz nem sokáig, mert fiatal voltam, alig jártunk pár hónapot amikor kiment külföldre dolgozni, és így utólag már bánom, hogy nem mentem elsős fősulis koromba bulizni, mert ő azt mondta h nem szeretné ha mennék. Persze szétmentünk, és azt az elvesztegetett időt sem adja vissza már senki sem. Én a helyedben szakítanék, élném a kis életem, aztán ha 7 hónap múlva még úgy gondoljátok, lehet folytatni.
6/16 anonim válasza:
Szerintem törődj bele a kapcsolat végének. Nincs az a szerelem , ami ennyit kibírna, úgy h közben semmi kapcsolat, sem levél sem telefon nincs.
Ha másért nem , el fogtok idegenedni egymástól. Sajnálom!!
8/16 anonim válasza:
Börtönbe megy? Mert mást el sem tudok képzelni a mai világban, hogy nem lehet sehogy beszélni...
9/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem börtönbe megy, hála Istennek! :) A munkája miatt kell külföldre mennie, és nagyon gyakran utazik egyik helyről a másikra, ezért nem tudunk levelezni, esetleg csak nagyritkán interneten keresztül. :(
2011. aug. 22. 13:42
10/16 anonim válasza:
internet??????? jézusom tanyán laktok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!