Hogy fogom kibírni 7 hónapig a szerelmem nélkül? (Egyéb okok miatt sehogy sem tudjuk tartani a kapcsolatot. )
Mi 3 évet húztunk le külön, és kibírtuk.
Manapság internet mindenhol van. Ha nem is otthon, akkor netkávézóban, vagy könyvtárban.
Az meg egy jótanács, hogy neki ne nyavalyogj, meg siránkozz, mert neki arra van szüksége, hogy lássa erős vagy.
Ha 7 hónap miatt feszkózol, akkor mi lesz, ha az élet valóban nagy próbatétel elé állít titeket?
"Nem, nem börtönbe megy, hála Istennek! :) A munkája miatt kell külföldre mennie, és nagyon gyakran utazik egyik helyről a másikra, ezért nem tudunk levelezni, esetleg csak nagyritkán interneten keresztül. :("
Ez szerintem lekoptatószöveg a részéről... egy ismerősöm, pedig vele csak barátságból leveleztem, munkaügyben távol volt, de csak azért megálltak, hogy írhasson egy e-mailt egy netkávézóból. Feltartotta a kollégáit, vállata, hogy kicsit késnek, csak azért... máskor pedig nyaralásra egy ismerősétől kért kölcsön netsticket a laptopjához, hogy onnan is írhasson, nehogy 2 hétig ne tudjunk beszélni...
Szóval ez csak blabla, hogy nem lesz módja írni a barátodnak... inkább szakíts vele, nem túl nagy reményű a kapcsolatod, időpazarlás.
Internet? Skype?
Van hogy szombat reggel skype-on keresztul reggelizem egyutt a csaladommal. En is most is 600 km-re vagyok Toluk.
Én 1500 km-re mentem férjhez, és mindennap beszélgetek a szüleimmel.
Ha akarná, meg tudná oldani...
Te figyelj, én a zambiai szavannáról is megoldottam, hogy rendszeresen tartsam a kapcsolatot a barátommal, fél éven át!
MINDENT lehet, csak akarni kell, mindkét félnek!!!
Ha a barátod nem akarja, akkor viszont tényleg nem lesz ideje. De én nem hiszem el, hogy 7 hónapon keresztül olyan élete legyen, hogy ne legyen ideje hetente mondjuk 2-3szor leülni a gép elé és skypolni veled.
Manapság mindenhol van internet, mondom még a szavannákon is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!