Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kibírni ép ésszel, hogy a barátom egy másik pasiért hagy el?
Én megkérném, hogy meséljen nekem erről, hogy hogyan alakult ki benne ez, mikor kezdte el érezni, mivel 6 év után érdemelnél ennyit, hogy legalább a magyarázatot megkapd.
Lehet, hogy miután elmondja az egészet egyben valamennyivel könnyebb lesz feldolgozni.
Kitartást!
Eddig illuziokban álomvilágban eltél.
Kegyetlen a felismerés hogy nagy buborék volt csak minden.
Orulj neki hogy idoben kiderult mert valszeg valami sokkal jobbat tartogat neked az élet;)
"Könyörögjek neki, vagy veszekedjek? Nem tudom."
Inkább fogadd el a döntését és lépj tovább. Nem ő az egyetlen a világon.
lehet sosem szerette a nőket, csak gondolta ha kapcsolatba kerül akkor valami megváltozik majd benne, hát nem úgy lett, vagy biszex simán...
Nem tudod befólyásolni más érzéseit semmilyen földhöz csapkódással, ezt most el kell fogadnod..
Ne könyörögni, ne veszekedni, költözz!
Ezzel nem tudsz konkurálni, ne is akarj!
Szerintem nem a semmiből jött, szóval annyira talán nem volt idillien jó az a kapcsolat, de mindegy.
Muszáj tovább lépned, szóval lépj!
Rohadjon le a fsza
"Azt sem értem miért kell így megaláznia engem, semmivel nem szolgáltam rá."
Ez nem téged jellemez, hanem őt. Tanuld meg, hogy minden amit emberek tesznek az őket jellemzi.
Valószínűleg ez még nehezebb is neki mint neked, ha ezt fel akarja vállalni. Nem aláz meg, hidd el akkor sem lenne neked jobb, ha nő miatt hagyna el, tulajdonképpen örülhetsz, hogy nem 2 gyerek után derült ez ki.
Szakítani sosem egyszerű, egy gyászfolyamat, amin mindenki átesik, hacsak nem teljes elhidegülés van a két fél között, még az is aki szakít.
Kitartást, idővel jobb lesz, most ez a sírás ideje, de el fog múlni.
Inkább örülj neki hogy nem a gyerek születése után derült ez ki. Dühöngj sírj aztán lépj tovább. Az ilyen ember sokkal többet nem érdemel. Tényleg fogd fel úgy hogy még éppen időben derült ki.
Amúgy meg menj el egy komplett STD szűrésre ki tudja hány segget túrt már meg a kedves barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!