Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet kibírni ép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kibírni ép ésszel, hogy a barátom egy másik pasiért hagy el?

Figyelt kérdés
Én nem bírom. Hol sírok, hol ráz az ideg, hol dühöngök, tegnap már hánytam is olyan idegben voltam. 6 éve vagyunk együtt, már esküvőt gyereket terveztünk. Erre egyik este haza jön és a semmiből közli, hogy költözzek el, mert beleszeretett az egyik kollégájába, aki ráadásul férfi. Mi a fsz??? Nem értem hogy történhet ilyen. Azt sem értem miért kell így megaláznia engem, semmivel nem szolgáltam rá. Mindig jó volt a kapcsolatunk, nem voltak nagy veszekedések, semmi, és igen, a szexel sem volt soha baj. Nem értem. Megőrülök, mert érzem ahogy csúszik ki alólam a talaj, de semmit nem tehetek. Azt hittem stabil, jó életünk van és most egyik pillanatról a másikra semmi, és tudom hogy szánalmas, de nem tudok a síráson kívül mást csinálni. Könyörögjek neki, vagy veszekedjek? Nem tudom.
2021. júl. 16. 10:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%

Én megkérném, hogy meséljen nekem erről, hogy hogyan alakult ki benne ez, mikor kezdte el érezni, mivel 6 év után érdemelnél ennyit, hogy legalább a magyarázatot megkapd.

Lehet, hogy miután elmondja az egészet egyben valamennyivel könnyebb lesz feldolgozni.

Kitartást!

2021. júl. 16. 10:55
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem érnél el könyörgéssel vagy veszekedéssel. A bizalmad megrendült, egy ilyen után te elhinnéd, hogy mégis téged szeret. Lásd be, hogy legalább volt gerince eléd állni, és adott lehetőséget neked, hogy új életet kezdj. Nem hitegetett, és nem vett el, nem lett gyerek úgy, hogy ő melletted/mellettetek kavar a munkatársával. Időben kiderült, gyászold meg a kapcsolatot, adj magadnak időt. Ez nem működne már egy ilyen bejelentés után.
2021. júl. 16. 10:56
 3/23 anonim ***** válasza:
90%

Eddig illuziokban álomvilágban eltél.

Kegyetlen a felismerés hogy nagy buborék volt csak minden.

Orulj neki hogy idoben kiderult mert valszeg valami sokkal jobbat tartogat neked az élet;)

2021. júl. 16. 11:03
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

"Könyörögjek neki, vagy veszekedjek? Nem tudom."

Inkább fogadd el a döntését és lépj tovább. Nem ő az egyetlen a világon.

2021. júl. 16. 11:06
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

lehet sosem szerette a nőket, csak gondolta ha kapcsolatba kerül akkor valami megváltozik majd benne, hát nem úgy lett, vagy biszex simán...

Nem tudod befólyásolni más érzéseit semmilyen földhöz csapkódással, ezt most el kell fogadnod..

2021. júl. 16. 11:09
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne könyörögni, ne veszekedni, költözz!

Ezzel nem tudsz konkurálni, ne is akarj!

Szerintem nem a semmiből jött, szóval annyira talán nem volt idillien jó az a kapcsolat, de mindegy.

Muszáj tovább lépned, szóval lépj!

2021. júl. 16. 11:10
 7/23 anonim ***** válasza:
55%

Rohadjon le a fsza

"Azt sem értem miért kell így megaláznia engem, semmivel nem szolgáltam rá."

Ez nem téged jellemez, hanem őt. Tanuld meg, hogy minden amit emberek tesznek az őket jellemzi.

2021. júl. 16. 11:15
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
dühöngd ki magadat, jogosan teszed, aztán szép lassan igyekezz elfogadni a helyzetet. Ez van, nem ellened szól ez az egész.
2021. júl. 16. 11:29
 9/23 anonim ***** válasza:
74%

Valószínűleg ez még nehezebb is neki mint neked, ha ezt fel akarja vállalni. Nem aláz meg, hidd el akkor sem lenne neked jobb, ha nő miatt hagyna el, tulajdonképpen örülhetsz, hogy nem 2 gyerek után derült ez ki.

Szakítani sosem egyszerű, egy gyászfolyamat, amin mindenki átesik, hacsak nem teljes elhidegülés van a két fél között, még az is aki szakít.

Kitartást, idővel jobb lesz, most ez a sírás ideje, de el fog múlni.

2021. júl. 16. 11:50
 10/23 anonim ***** válasza:
46%

Inkább örülj neki hogy nem a gyerek születése után derült ez ki. Dühöngj sírj aztán lépj tovább. Az ilyen ember sokkal többet nem érdemel. Tényleg fogd fel úgy hogy még éppen időben derült ki.

Amúgy meg menj el egy komplett STD szűrésre ki tudja hány segget túrt már meg a kedves barátod.

2021. júl. 16. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!