Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogom ezt kibírni? Elhagyott a barátom egy másik lányért
Szóval tegnap msneztem a barátommal,amikor közölte,hogy idő kell neki,mert nem ismerjük egymást annyira,hogy ebből hosszútávú kapcsolat legyen.Mivel kint volt a strandon,és egy másik lány is(aki az osztálytársam),feltételezem,hogy tetszik neki.Egy másik barátnőm látta őket,és azt mondta,jól elvoltak együtt.Viszont én amikor megkérdeztem a volt barátomtól,hogy amiatt a lány miatt van-e ez az egész,ö azt mondta,hogy nem.Én nem hiszek neki.
A lány még a kapcsolatunk elején közölte velem,hogy a fiú akkor is az övé lesz.
Most mit tegyek?Ma még akarok beszélni az barátommal,hogy tisztázzuk ezt a szakítás dolgot.És persze el kéne neki mondanom,hogy a lány csak gyűjti a pasikat,hiszen tegnapelőtt szakított a barátjával,és tegnap már jól ráhajtott az enyémre.
Esetleg valami tanács?
Bocsánat a helyesírási hibákért,de nagyon ideges vagyok.
10:30
hát sajnállak..de tényleg:(
én mindenkinek azt mondom,hogy törődjön bele..a pasik ilyenek. amelyik azt mondja,hogy nem..az hazudik.
amúgy ez a kell idő,hogy megismerjük egymást..blabla..ez egy lekoptató szöveg= a másik csaj kell neki..hagyd a fenébe legyen büszkeséged!!
Utolsó kommentelőnek,hogy a PASIK ILYENEK.
Már ne haragudj drága cicám, de én például nem az a tipikus megb*szom majd dobom típusú srác vagyok.Én annyira kellőképpen tisztelem a nőket,hogy örülnél neki ha lenne egy ilyen pasid. ÉN tudok szeretni. NEM kell rögtön általánosítani,mert akkor én is tudnék mondani sok nőre jelzőket(például más sráccal látom smárolni a barátom barátnőjét,pedig jól kijöttek egymással akkor pár szex után dobják az ismerősömet és satöbbi). Úgyhogy ezt vondd viszsa,hogy amelyik azt állítja az hazudik,mert a nők többsége sem egy ártatlanság,csak azután miután jól kikefélték már és megunta.
Vissza a kérdésedhez:
Hagyd a srácot,hadd csalódjon a csajban,ráfog jönni,hogy hiba volt amit csinált,és majd amikor nem lesz csaja lehet hogy szüksége lesz arra,aki szerette őt. Mondd el neki,hogy az a csaj gyűjtögeti a pasikat,ez jó ötlet,csak vigyázz,a végén nehogy szarkavarásba merüljön a dolog,mert tudom,hogy mikre képesek a nők,ha egy srácról van szó(bekavar itt-ott és már vége a dolognak). HA a srácnak csak annyi vér volt a pucájában,hogy MSN en jelentse ki és ne pedig a szemedbe mondja,hát nem tudok róla véleményt mondani.Minden esetre amit tehetsz: Kitálalsz a srácnak,de semmiképp se állj az utukba,mert az csak rontja a helyzetet.Kitartás kitartás kitartás. De a végén ráfogsz jönni,hogy mégse szereted annyira azt a srácot pont ezek miatt a hibák miatt(hűség hiány stb ráadásul lelkiismeret nélkül csinálja ezeket a dolgokat)
16/F
10:41
16 éves vagy..még nem élted ki magad. De! ha rád jön..akkor meg sem bírsz majd állni és nem fog érdekel,hogy kinek töröd össze a szívét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!