Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogom ezt kibírni? Elhagyott a barátom egy másik lányért

Figyelt kérdés

Szóval tegnap msneztem a barátommal,amikor közölte,hogy idő kell neki,mert nem ismerjük egymást annyira,hogy ebből hosszútávú kapcsolat legyen.Mivel kint volt a strandon,és egy másik lány is(aki az osztálytársam),feltételezem,hogy tetszik neki.Egy másik barátnőm látta őket,és azt mondta,jól elvoltak együtt.Viszont én amikor megkérdeztem a volt barátomtól,hogy amiatt a lány miatt van-e ez az egész,ö azt mondta,hogy nem.Én nem hiszek neki.

A lány még a kapcsolatunk elején közölte velem,hogy a fiú akkor is az övé lesz.

Most mit tegyek?Ma még akarok beszélni az barátommal,hogy tisztázzuk ezt a szakítás dolgot.És persze el kéne neki mondanom,hogy a lány csak gyűjti a pasikat,hiszen tegnapelőtt szakított a barátjával,és tegnap már jól ráhajtott az enyémre.

Esetleg valami tanács?

Bocsánat a helyesírási hibákért,de nagyon ideges vagyok.

2010. júl. 14. 10:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
szerintem ha a fiúnak más kell akkor ne fuss utánna semmiképp..majd megtanulja h mennyit veszített,és h milyen a is a csaj..amúgy meg attól h valaki jól néz ki az nem minden..drukkolok:)
2010. júl. 14. 11:09
 22/25 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 10:59

A válasz megírásának időpontja: ma 11:03

Hallod..Ne is veszekedjünk. Átérzem a helyzetedet mivel teljesen ugyanebben a helyzetben vagyok. Mindenkinek a füves,alkoholista dohányos patkányok kellenek,míg én itt vagyok,mindent kiteszek azért,hogy jó legyen a barátnőmnek és semmi..Inkább egy olyan iránt érdeklődik,aki 1 hónap után elhajítja. Tudod..Ha átgondolod a helyzetet ez az élet..Szóval nem úgy van,hogy a normálisak többségben.EZ A NORMÁLIS(SAJNOS). És most örülök,hogy van egy barátnőm aki nem így látja át a helyzetet.

Szóval nincs általánosítás mindkét nem ugyanolyan,csak VANNAK KIVÉTELEK MINDKÉT TÉRFÉLEN.ENNYIRE EGYSZERŰ.

Az elit gimiről meg annyit: ez nem felvágás. Debrecen legjobb iskolája? Ez nem egy város legjobb iskolája. EZ országos szinten jó iskola,és itt nem füves görényeket nevelnek.

16/F voltam és ezzel le is zárnám. És remélem az első kommentemmel tudtam segíteni a kérdezőnek

2010. júl. 14. 11:12
 23/25 anonim ***** válasza:
az iskola amiről beszéltem az asszem 3. vagy 4. az orzságos listán. szóval ne veszekedjünk.
2010. júl. 14. 11:13
 24/25 anonim ***** válasza:
EZ meg kb ugyanott helyezkedik el.Top 5 ben. De lényegtelen.Nekem nem arra áll fel a p*csöm hogyha meglátok egy 50 es mellet meg egy nagy feszes p*csát. Én nálam a szem kisugárzása és az arc a lényeg és a belső érzések semmi más.Szoktam inni,de nem részegre iszom magam. Amolyan megiszunk haverokkal 1 sört vagy akármi.De nem több. Ennyit az előítéletekről rólam és a férfiakról.
2010. júl. 14. 11:16
 25/25 anonim ***** válasza:

10:34

Hát én nem vagyok ilyen!Nem kéne általánosítani.

2010. júl. 14. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!