Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kibírni ép ésszel, hogy a barátom egy másik pasiért hagy el?
A lányom barátnőjét az esküvő után két héttel hagyta el a férje ugyanígy.
Mindennél van rosszabb helyzet.
Tudom, ez nem vigasz.
Szrd le, és örülj neki hogy nem két gyerek után derült ki.
Könyörögni, meg veszekedni? Minek?
Én mindkét felet megértem.
Tényleg nem volt szép dolog tőle, hogy 6 éven keresztül hazudott, hiszen a szexuális beállítottság egy veleszületett dolog. Nem biztos, hogy meleg, de biszex is simán lehet, és ezt azért illett volna szerintem elmondani.
Tudom, hogy fájdalmas ezt hallani, de az is lehet, hogy 6 évig csak felvette a hetero szerepet, de belül nem volt benne boldog. Az a része csúnya dolog, hogy rabolta az idődet, de közben magával sem volt őszinte, így nem lehet olyan szinten haragudni rá, mintha tudatosan hazudott volna a szemedbe.
A legjobb, ha elengeded, ugyanúgy, mintha egy kollégaNŐjébe szeretett volna bele. Sajnos van ilyen, az élet egyáltalán nem tündérmese. De hidd el, lesz más neked is.
Azért ne mondjátok már, hogy olyan mintha egy kolléganőjébe szeretett volna bele könyörgöm. Valószínűleg meleg a pasi, ergo éveken keresztül hazugságokban élt a kérdező. Ha biszexuális lenne, akkor soha nem közölte volna a barátnőjével, hogy mi a helyzet. A biszexuális férfiak ilyenkor titokban vannak párhuzamosan egy férfival. Mivel ő képes volt arra, hogy elárulja, hogy egy férfiba szerelmes, így nagy az esélye annak, hogy meleg, sőt szinte biztos.
De ha csak biszexuális lenne, akkor is megjátszodta magát éveken keresztül, nem volt korrekt a párjával szemben, és nem, én nem értem meg az ilyet, azért mert ő (a pasi) saját magának is hazudott éveken át, nem kellett volna ebbe egy másik embert belerángatnia és lelkileg egy ilyen sebet ejteni benne, ami miatt valószínűleg később is bizalmatlan lesz a férfiakkal szemben.
Ha csak simán egy új nőbe beleszeretett volna, akkor legalább nem lehetne azt mondani, hogy éveken át hazugságban élt a kérdező és egész végig azt sem tudta, hogy kivel van együtt. Azért ne hasonlítsuk már össze a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!