Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet kibírni ép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kibírni ép ésszel, hogy a barátom egy másik pasiért hagy el?

Figyelt kérdés
Én nem bírom. Hol sírok, hol ráz az ideg, hol dühöngök, tegnap már hánytam is olyan idegben voltam. 6 éve vagyunk együtt, már esküvőt gyereket terveztünk. Erre egyik este haza jön és a semmiből közli, hogy költözzek el, mert beleszeretett az egyik kollégájába, aki ráadásul férfi. Mi a fsz??? Nem értem hogy történhet ilyen. Azt sem értem miért kell így megaláznia engem, semmivel nem szolgáltam rá. Mindig jó volt a kapcsolatunk, nem voltak nagy veszekedések, semmi, és igen, a szexel sem volt soha baj. Nem értem. Megőrülök, mert érzem ahogy csúszik ki alólam a talaj, de semmit nem tehetek. Azt hittem stabil, jó életünk van és most egyik pillanatról a másikra semmi, és tudom hogy szánalmas, de nem tudok a síráson kívül mást csinálni. Könyörögjek neki, vagy veszekedjek? Nem tudom.
2021. júl. 16. 10:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnoa 6 évig hazugságban éltél. Nincs olyan,hogy valaki buzzzi lesz. Ez a pasi alapból az volt csak fosott bevallani. Költözz de gyorsan és próbáld minél hamarabb elfelejteni.
2021. júl. 16. 12:30
 12/23 anonim ***** válasza:
3%
Érdemes elgondolkodni mit rontottál el annyira, hogy nemcsak veled szakít, Hanem a női nemmel is
2021. júl. 16. 12:39
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
12-es Ez hülyeség. Biszexuális, van ilyen.
2021. júl. 16. 12:42
 14/23 anonim ***** válasza:
94%
#12 Jézus gyere le! Tenyleg vannak meg ilyen sötét emberek a Földön, akik azt hiszik hogy a nők tehetnek arról ha bebuzul egy pasi???
2021. júl. 16. 15:38
 15/23 anonim ***** válasza:
27%
#14, nem sötét, csak "más" ő is.
2021. júl. 16. 17:14
 16/23 anonim ***** válasza:
28%
Hát mióta rájöttem, hogy egy tök helyes ismerős srác meleg és egy olyan pasi a párja titokban vagy 10 éve, akinek az érintésétől engem konkrétan kirázna a hideg, mert alacsony, ronda is és kopasz is, de tudod, akkor dugják csak egymást seggbe, ha nekik ez kell.
2021. júl. 16. 18:54
 17/23 anonim ***** válasza:
81%

A lányom barátnőjét az esküvő után két héttel hagyta el a férje ugyanígy.

Mindennél van rosszabb helyzet.

Tudom, ez nem vigasz.

2021. júl. 16. 19:20
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Szrd le, és örülj neki hogy nem két gyerek után derült ki.

Könyörögni, meg veszekedni? Minek?

2021. júl. 16. 20:01
 19/23 anonim ***** válasza:
51%

Én mindkét felet megértem.

Tényleg nem volt szép dolog tőle, hogy 6 éven keresztül hazudott, hiszen a szexuális beállítottság egy veleszületett dolog. Nem biztos, hogy meleg, de biszex is simán lehet, és ezt azért illett volna szerintem elmondani.

Tudom, hogy fájdalmas ezt hallani, de az is lehet, hogy 6 évig csak felvette a hetero szerepet, de belül nem volt benne boldog. Az a része csúnya dolog, hogy rabolta az idődet, de közben magával sem volt őszinte, így nem lehet olyan szinten haragudni rá, mintha tudatosan hazudott volna a szemedbe.

A legjobb, ha elengeded, ugyanúgy, mintha egy kollégaNŐjébe szeretett volna bele. Sajnos van ilyen, az élet egyáltalán nem tündérmese. De hidd el, lesz más neked is.

2021. júl. 16. 22:29
 20/23 anonim ***** válasza:

Azért ne mondjátok már, hogy olyan mintha egy kolléganőjébe szeretett volna bele könyörgöm. Valószínűleg meleg a pasi, ergo éveken keresztül hazugságokban élt a kérdező. Ha biszexuális lenne, akkor soha nem közölte volna a barátnőjével, hogy mi a helyzet. A biszexuális férfiak ilyenkor titokban vannak párhuzamosan egy férfival. Mivel ő képes volt arra, hogy elárulja, hogy egy férfiba szerelmes, így nagy az esélye annak, hogy meleg, sőt szinte biztos.

De ha csak biszexuális lenne, akkor is megjátszodta magát éveken keresztül, nem volt korrekt a párjával szemben, és nem, én nem értem meg az ilyet, azért mert ő (a pasi) saját magának is hazudott éveken át, nem kellett volna ebbe egy másik embert belerángatnia és lelkileg egy ilyen sebet ejteni benne, ami miatt valószínűleg később is bizalmatlan lesz a férfiakkal szemben.

Ha csak simán egy új nőbe beleszeretett volna, akkor legalább nem lehetne azt mondani, hogy éveken át hazugságban élt a kérdező és egész végig azt sem tudta, hogy kivel van együtt. Azért ne hasonlítsuk már össze a kettőt.

2021. júl. 17. 03:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!