Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnám ezt feldolgozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Hogy elhagyott egy majdnem 10 évvel idősebb férfiért, úgy, hogy én törtem magam azon minden nap, hogy iskola mellett legyen pénzem őt ide-oda elvinni, megadni neki mindent amit szerettem volna, edzettem hogy jó testem legyen, nem ittam nem dohányoztam nem nőztem soha mellette, nem jártam bulizni. Ő elhagyott engem egy kocsmákba járó, alkoholt eléggé kedvelő dohányzó 33 éves férfiért, aki bár valószinűleg (képeiből itélve) sokkal gazdagabb mint én, elhanyagolt testű, kövérkés, kopaszodó...

Szakitott velem, valószinűleg már ilyenkor is ismerték egymást, de igy 2 hónappal később már biztos vagyok benne hogy mi van köztük.

okt. 19. 19:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz, félig jól is látod, de kifejezetten sok kiszámithatatlan dolgot próbálok ki az életemben. A bulitól és piálástól valóban elzárkózom.
okt. 19. 20:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó az irány. Nesze neked Bakancslista, írd meg aztán kalandra fel. 😉
okt. 19. 21:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Haver, ha tényleg ez a képlet, akkor örülj neki, hogy most lécelt le nem pedig akkor amikor már közös gyerek, vagyon stb. van! Keress olyan nőt akinek nem a pénzed kell, hanem te! Egy golddigger mindig is arrébb fog állni, amint felbukkan egy, a jelenlegi pasijánál pénzesebb fószer.
okt. 19. 22:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ő szemszögét nézve... nem kell keresni, hogy miért talál valaki vonzónak valakit. Ez nem igazán befolyásolható dolog, hogy kit látunk vonzónak. Megtetszett neki benne valami, és ennyi.

Ez nem rólad mond el véleményt, valószínűleg jól csináltad a dolgokat a leírásod alapján, ha ennyi energiát fektettél abba, hogy közel maradjatok egymáshoz. Lehet ezt még ő is elmondaná, hogy tetszettek neki a gesztusaid, vagy bármi... nem tudom beszéltetek-e ilyenről.

Valamiért mégis kereste, vagy engedett más csábításának, ami valahol gáz, főleg hogy még együtt voltatok, mikor feltejetően már beleszeretett. Lehet sosem érezte, hogy igazán egymáshoz tartoznátok, vagy csak elmúlt a szerelem, és megijedt... Rengeteg dolog lehet, így szar feltételezgetni mindenféle scenariot. A lényeg az, hogy a legtöbb lehetőség arra mutat, hogy leginkább senki nem felelős a szakításotokért, vagy ha igen, akkor is inkább ő, nem véletlenül ő szakított, na.

Szóval ne hibáztasd magad, és őt sem kell hibáztatnod. Azt megértem, ha átverve érzed magad, mert abban a hitben voltál, hogy olyan dolgokat teszel, ami nem csak neked, de neki is fontosak. Ezek sérelmek, és jó, ha tudsz beszélni róluk barátokkal, ismerősökkel is.

És mivel szakítás, ezért a gyá folyamatán is végig kell menned. Van egy erös kötődés benned, ami el lett vágva, és sok idő, mire elmúlik.

Ilyenkor tényleg az a legjobb, ha nem gondolkodsz, nem gondolod túl a dolgokat. Foglald le magad: munka, tanfolyam, család, barátok, hobbi...

Ha komolyabb segítségre van szükséged, akkor pszichológus felkeresését is tudom javasolni.

okt. 19. 23:03
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
A rosszfiú kell neki,aki hidd el el fogja hagyni ugyanúgy,ahogy ő téged.Ilyen nőt nem kell siratni,aki a pénzre megy.Vedd észre a normális nőket,és ne próbálj meg görcsösen megfelelni.
okt. 19. 23:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!