Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tovább? Hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Hogyan tudnám elmúlasztani azt, hogy hiányzik?

Figyelt kérdés

Az exemmel kb fél éve mentünk szét, egy három éves kapcsolat után. Az elején nem törődött velem, és mire úgy döntött, hogy beleteszi magát, addigra én már el akartam hagyni, mert boldogtalan voltam. Ráadásul távkapcsolat is volt az egyetem miatt. Végül összefeküdt mással, ez volt az utolsó szög a koporsóban.

De hiába vagyok sokkal boldogabb nélküle, és hiába vesznek körül a családom és a barátaim, és hiába van sok programom, egyszerűen arra vágyok, hogy vele lehessek, vele akarok beszélgetni.

És már az alap rossz érzések elmúltak, amik a szakítás után közvetlen feljöttek, szerintem már "meggyógyult az összetört szívem", de az ember, akit elveszítettem minden nap hiányzik. Tudom, hogy nem kéne, de néha meg szoktam nézni a spotify fiókját, hogy enyhítsem a hiányt. Nem látom a kiutat, el akarom már végleg felejteni.

21L

jan. 10. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra mikor elkezd hiányozni, hogy megcsalt. Tudom kemény de képzeld el ezt a helyzetet, amikor mással volt. Egy idő után majd kiábrándulsz.
jan. 10. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Mikor mi szét mentünk rá félévre még nekem is fájt,azóta eltelt egy év és semmi érzelem.Az idő majd megold mindent.Ismerkedj másokkal.
jan. 10. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Másik palival
jan. 11. 09:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha igazán szeretett volna, akkor nem fekszik le mással... Erre gondolj.

Nekem ilyenkor az segített, hogy a tanulásba, munkába fektettem az energiáimat. Sok idő barátokkal, pihenés, hobbik, szórakozás. :) El fog múlni a szomorúság!

jan. 11. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:
41%
#3 uncsik vagytok:(
jan. 11. 11:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Idővel, neked a félév kevés, amúgyis legalább egy év kell hozzá. Vagyis nem kéne lesegetni, nem kéne mással ismerkedni mert csak hátráltat. Foglald inkább le magad, invesztálni kéne magadba mert baszki megcsalt neked meg hiányzik. Engem a hányinger kerülgetne, kiábrándulnék belőle nagyon gyorsan erre te neked hiányzik? Szerintem inkább az hiányzik, hogy nincs párod és nem ő konkrétan.

Önbecsülést fel kéne turbózni és máskor ha szarik rád a pasi nem kéne megvárni még megcsal, valamint távkapcsolatot nem nagyon kéne indítványozni amikor évekig tartana, hogy normálisan együtt lehetnétek. Máskor gondolkodj és ne csak sodródj az árral.

jan. 16. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!