Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl valakin, aki egy elmulasztott lehetőség?
Egy srác elég sokáig csapta nekem a szelet, de azt hittem, hogy csak meg akar húzni és hogy a komoly párkapcsolatról szóló tervei kamuk. Találkoztunk egy hétvégén, így visszagondolva, szerintem akkor még adott egy utolsó esélyt nekem, de elhajtottam, a kövi hétvégén meg összejött egy csajjal és azóta is együtt vannak. Most költöznek össze, szóval elég komoly a dolog. Most azon agyalok, hogy lehet megbízhattam volna benne (nagyon nehezen bízok meg az emberekben) és adhattam volna neki egy esélyt. Őszintén, a kapcsolatuk elején nem gondoltam, hogy pár hétnél tovább húzzák. Persze mostmár mindegy, mert nem fogok belerondítani a kapcsolatába.
Szerintetek hogyan engedjem el ezt az egészet?
Sokkal rosszabb ez, mint egy szakítás, ott van egy ok, amire tudsz fókuszálni, de most csak úgy érzem, hogy elmartam magam mellől egy nagyon jó személyt
Hát sehogy. Megérdemled, hogy örlődj emiatt.
Nézd a jó oldalát, most legalább megtanultad, hogy az élet hamar eltelik, és hogy mindennek van következménye.
szterm ha annyira odáig lett volna érted, nem csajozik be 1 héttel utánad.
ha vkinek szilárd, tartós és mély érzései vannak a másik felé, akkor sem ugrik bele 7 nappal később egy kapcs.-ba, ha a másik lekoptatja.
Köszönöm a válaszokat!
#3, nekem ő a találkozásunk pillanata óta tetszett, csak nem bíztam benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!